KACPER1_2005 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Witam,mogę kupić tanio navi rns-e z tym że gość nie ma kodu,czy to duży problem go zdobyć? Czy to prawda że jeśli kupię taką z bose a u mnie nie ma tego systemu to trzeba przerabiać system dźwiękowy? Będę wdzięczny za rady,jeśli to już było to sorry ale do jutra rana muszę się zdecydować a dziś już nie mam siły szukać
virus Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Co do bose to wystarczy zmienić kodowanie
KACPER1_2005 Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 OK dzięki, jeśli mamy pewność że jest legal to ASO ściąga kod za 150 pln
mich65 Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Na internecie krąży taki soft który pokazuje kod jako 4 ostatnie cyfry numery seryjnego który jest na dole ekranu gdzie użytkownik jest proszony o wpisanie kodu odblokowującego. Widziałem coś takiego na koncie chomika pod adresem http://chomikuj.pl/zaniak/Nawigacja/Spolszczenia/ w dziale Motoryzacja->Nawigacje samochodowe- wejdź tu i rozpoznaj swoją !!!!!!I->TV - RNS-E Audi- dzialajace podczas jazdy i tam jest plik RNS-E Program do rozkodowania (4 ostatnie cyfry VIN to kod).rar Z tego konta ściągnąłem język polski do RNS-E i działało super
Rekomendowane odpowiedzi