zyzgak Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Jaki nr może mieć moduł czujnika kąta skrętu kierownicy G85 w takim samochodzie: A4 B6 avant '04 AVF z tempomatem i pełnym komputerem?
zyzgak Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 Ale chyb cena ~ 641 € Ale kolego podałeś mi chyba czujnik ESP prędkości kątowej samochodu, a mi chodzi o ten który jest w kierownicy i mierzy skręt kół. G85, ten z taśmą.
ROBERT Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Sorry , pojebało mi się cena ~ 226 €
zyzgak Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 Sorry , pojebało mi się cena ~ 226 € Uff, tak już lepiej :> Ostatnie ( mam nadzieję ) pytanie: czym się różnią takie części ale z inną literką na końcu: C D i E
ROBERT Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Literki C i D zastąpiono literką E
BiLL Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Jeśli mam taki sam model autka jak zygzak tylko bez tempomatu i bez pełnego fisa to jest ten sam numer modułu? czy to zależy od numeru vin?
wrclaguna Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Jeśli mam taki sam model autka jak zygzak tylko bez tempomatu i bez pełnego fisa to jest ten sam numer modułu? czy to zależy od numeru vin? Mozesz sprawdzic jaki masz Modul wchodzac VAGAIEM w 16 czyli Modul kierowniczy
Rekomendowane odpowiedzi