karolkw Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Witam wszystkich Po problemie z uszczelką od filtra kabinowego na leciało mi wody do środka. Kontrolka się zapaliła i mam problem bo wag nie może się podłączyć widzi wszystko ale do poduch nie może się podłączyć. Objechałem paru specjalistów VAGI, laptopy i nic. Może miał z was taki problem
MaxsteRR Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Witam wszystkich Po problemie z uszczelką od filtra kabinowego na leciało mi wody do środka. Kontrolka się zapaliła i mam problem bo wag nie może się podłączyć widzi wszystko ale do poduch nie może się podłączyć. Objechałem paru specjalistów VAGI, laptopy i nic. Może miał z was taki problem Zobacz czy czasem sterownik Air bagów nie jest zalany lub wtyczki nie pośniedziały Sterownik jest za popielniczką/koszem montażowym do radia
karolkw Opublikowano 22 Września 2010 Autor Opublikowano 22 Września 2010 Sprawa załatwiona, gościu podłączył laptopa i się bez problemu podłączył. Okazało się złączka pod siedzeniem kierowcy. I tego nie rozumiem dlaczego inni nie mogli się podłączyć. Wina oprogramowania?
Rekomendowane odpowiedzi