Opublikowano 17 Marca 201115 l na Volkach wyglądał za***iście także myślę ze na tych też będzie Ogr te sparco co pokazałeś są mega
Opublikowano 17 Marca 201115 l Autor cycu gdzie masz stickera b5b :bicz3: ja ???? pokończyły mi sie. masz jeszcze na stanie ???? A wogóle zasługuje ta padaczka na stickera ??? Fele z bumy odpadają , te sparco tez do mnie nie przemawiają
Opublikowano 17 Marca 201115 l cycu gdzie masz stickera b5b :bicz3: ja ???? pokończyły mi sie. masz jeszcze na stanie ???? A wogóle zasługuje ta padaczka na stickera ??? Fele z bumy odpadają , te sparco tez do mnie nie przemawiają zasluguje kolo dopelni roboty masz gdzies pod reka foty jak miales z parowie FMICa wyrezanego?
Opublikowano 17 Marca 201115 l mam, jeszcze trochę , daj adres na pw to ci jutro wyslę , jakie chcesz??
Opublikowano 17 Marca 201115 l Autor Ale franca teraz pieknie ryczy , a jak turbiny słychać :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: mam, jeszcze trochę , daj adres na pw to ci jutro wyslę , jakie chcesz?? białe , 3 lewe i 3 prawe
Opublikowano 17 Marca 201115 l Autor Moskal, nie chcesz się zamienić fotelami ? :naughty: a co masz ????
Opublikowano 17 Marca 201115 l http://www.tenzoracingsports.pl/felgi.html TYPE M Była ta fela na racingforum do sprzedania...pojawiła się już w tym temacie
Opublikowano 17 Marca 201115 l Masz taki małe VT na szybko robione, wiem wiem nie ma zacisków Tracer Ver.1 (grafit)
Opublikowano 17 Marca 201115 l Moskal, nie chcesz się zamienić fotelami ? :naughty: a co masz ???? Ori kubełki ale nie recaro, ta sama kolorystyka Mogę ci w gratisie dorzucić komplet siedzeń ori, takie taborety PS: Jakie masz odległości od ziemi do błotników w linie prostej ?
Opublikowano 18 Marca 201115 l Autor Ori kubełki ale nie recaro, ta sama kolorystyka Mogę ci w gratisie dorzucić komplet siedzeń ori, takie taborety PS: Jakie masz odległości od ziemi do błotników w linie prostej ? Ori kubełki to ja miałem zanim założyłem Recaro wiec dziekuje od błotnika do ziemi 59 z przodu , z tyłu nie mierzyłem
Opublikowano 18 Marca 201115 l Ori kubełki ale nie recaro, ta sama kolorystyka Mogę ci w gratisie dorzucić komplet siedzeń ori, takie taborety PS: Jakie masz odległości od ziemi do błotników w linie prostej ? Jak ty jeździsz to ja nie wiem :gwizdanie: Musisz mieć tam dobre drogi i brak progów zwalniających Ori kubełki to ja miałem zanim założyłem Recaro wiec dziekuje od błotnika do ziemi 59 z przodu , z tyłu nie mierzyłem Jak ty jeździsz to ja nie wiem Jak po wycięciu tego tłumika ?
Opublikowano 18 Marca 201115 l Ori kubełki ale nie recaro, ta sama kolorystyka Mogę ci w gratisie dorzucić komplet siedzeń ori, takie taborety PS: Jakie masz odległości od ziemi do błotników w linie prostej ? Jak ty jeździsz to ja nie wiem :gwizdanie: Musisz mieć tam dobre drogi i brak progów zwalniających Ori kubełki to ja miałem zanim założyłem Recaro wiec dziekuje od błotnika do ziemi 59 z przodu , z tyłu nie mierzyłem Jak ty jeździsz to ja nie wiem Jak po wycięciu tego tłumika ? Ale franca teraz pieknie ryczy , a jak turbiny słychać :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk:
Opublikowano 18 Marca 201115 l Autor Jak ty jeździsz to ja nie wiem Jak po wycięciu tego tłumika ? ciezko sie jezdzi , jedyny plus to to , ze zmieniłm prace i bede teraz codziennie latał 2-pasmówką Po wycieciu fajnie ryczy ale tragedii nie ma w środku troche głosniej , ale to przyjemny hałas :gwizdanie: