Gość MorgothV8 Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 Hmmmm może to dziwne i nie do końca w moim stylu ale od pewnego czasu chodzi mi po głowie jakiś fajny wydech do mojej V8 Warunki: -Ma nie być strasznie festyniarski -Ma nie być głośny jak stuningowane punto -Ma dawać fajny rasowy pomruk silnika V8 (wzmacniać jego fajny dźwięk) -Ma się ładnie prezentować 9wystarczy dwururka, nie potrzeba mi 4 rur na każdą głowicę...) -Generalnie ba być jakiś stylowo pasujący do A8, dający fajny dzwięk i nie robiący wsi Pytanko jest takie: -czy gra warta świeczki? -znacie może coś fajnego spełniającego powyższe kryteria? -czy wogóle uważacie że taki pomysł ma sens?
pre_pl Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 na audiworld zakładają wydech millteka za 1500usd, jesteś pewien że chcesz zmienić charakter samochodu ? To w końcu 'luxury car' .....
Gość MorgothV8 Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 To narazie plany wybiegające w przyszłość (poprostu chodzi mi po głowie od miesiąca lub dwóch) W planach też felga 18" lub 19" i chyba lekkie przyciemnienie tylnich szyb...
poziek Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 Możesz zacząć dwóch tylnych tłumików z kwasówki wypolerowanych na połysk i jakieś fajne końcówki 90mm. Dzisiaj będę w el-tecu to się mogę podpytać. ZTCW masz u siebie 4 puszki?? Koszt kompletnego wydechu od katów (ile masz?? 4??) to koszt okoł 4 tysi właśnie w el-tec.
Gość MorgothV8 Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 Na razie faza bardzo wstępna, ale 4-5 tys się znajdzie na jakiś fajny wydech <nie obciachowy> i mający przyjemne brzmienie... Katalizatory są dwa, przy okazji robienia kiedyś tego wydechu zobaczę co z nimi, pewnie już kiepsko.... założę może jakieś "uniwersalne zamienniki" bo bez katów z tym motorem nie będę jeździł
Flyer Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 MorgothV8: Ty naprawde chcesz ladowac 4-5 tys za sam wydech w samochod, ktory wart jest 20tys ?
Gość MorgothV8 Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 Jeszcze nie wiem.... mozliwe.... dopuszczam taką możliwośc choć nie ukrywam że będę szukał czegoś równie dobrego ale trochę tańszego. Wogóle to są plany najwcześniej na wiosnę więc mogę je jeszcze 100x zmienić
pet3r Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 no rzeczywiscie pomysl dziwny ale czego sie nie robi z miłości do samochodu ja widze tylko jedno rozwiązanie - przeróbka zderzaka i wyprowadzenie podwójnych końcówek z obu stron (a może pojedynczych - to byłoby coś nowego). w BMW serii 7 pojedyncze końcówki po zewnętrznych stronach zderzaka wyglądają super, ciekawe jak byłoby to w A8.
Gość MorgothV8 Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 Napewno coś z wydechem zrobię i napewno nie wcześniej niż na wiosnę, koncepcje bedę rozważał różne Po jednej rurce z każdej strony to bardzo cekawy pomysł ale trzebaby jakiegoś innego zderzaka szukać.... kto wie Na pewno nie bedę robił akcji w stylu samych końcówek dających bas bo to dla mnie hmmmmmm.... tandetne rozwiązanie
Rekomendowane odpowiedzi