nike21 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Bob budowniczy? [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 13:01_________________________________________________jeszcze pojazdy gasienicowe zrob :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 oż w mordę Patryk jak na spota takim zajedziesz to :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 a Ty znowu z tą czapą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Bob budowniczy? [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 13:01_________________________________________________jeszcze pojazdy gasienicowe zrob :gwizdanie: trzeba inwestować w siebie jak jest okazja A na koparce jaka kasa za siedzenie i troche zabawy w błocie czy ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 dokładnie i to całkiem niezła ... kumpel robi i zadowolony z zarobków i pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 pojeździłem dziś cytryną po śniegu i powiem wam że można tym poszalec na ręcznym w zakretach, auto jest fajnie wyważone, nie mogę audicą poszales w zimie to chociaż citronetem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 dupka lekka to zamiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 dobry wszystkim!! zapewne większość z was nie wie ale zbieramy z Madasem ekipę na wyjazd na narty od 7 do 10 stycznia. wyjazd ten będzie na 90 procent do Szklarskiej Poręby (te 10% to zależne od Kuredu czy znajdzie coś innego by on miał bliżej ale żebyśmy my nie mieli za daleko). jeśli ktoś jest chętny proszę PW, GG, lub bezpośrednio do mnie na telefon - udziele wszelkich informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 jak nic nie znajde to niech bedzie to szkalrksa wtedy koszty imprezy wzrastaja o 5% dla wszystkich :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 jak nic nie znajde to niech bedzie to szkalrksa wtedy koszty imprezy wzrastaja o 5% dla wszystkich :gwizdanie: napisałem CI SMSa moim zdaniem to nie jest głupi pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 jak nic nie znajde to niech bedzie to szkalrksa wtedy koszty imprezy wzrastaja o 5% dla wszystkich :gwizdanie: napisałem CI SMSa moim zdaniem to nie jest głupi pomysł ja też Ci mówiłem że cytryna nie jade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 jak nic nie znajde to niech bedzie to szkalrksa wtedy koszty imprezy wzrastaja o 5% dla wszystkich :gwizdanie: napisałem CI SMSa moim zdaniem to nie jest głupi pomysł ja też Ci mówiłem że cytryna nie jade proszę nie zmieniać moich wądków! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Bartek dawaj Cytrynką nówka sztuka więc pojedzie jak perszing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 panocki jakiesz kaszty na pw lub gg proszę tak z ciekawości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 jeszcze nie znamy ... dopiero będziemy dzwonić i negocjować .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 spadam spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 jeszcze nie znamy ... dopiero będziemy dzwonić i negocjować .... co TY, nie bedziemy negocjować, zgodzimy się na to co nam zaproponują :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 jeszcze nie znamy ... dopiero będziemy dzwonić i negocjować .... co TY, nie bedziemy negocjować, zgodzimy się na to co nam zaproponują :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 jeszcze nie znamy ... dopiero będziemy dzwonić i negocjować .... co TY, nie bedziemy negocjować, zgodzimy się na to co nam zaproponują :gwizdanie: ja tam będę negocjować ... myślę że dopłacą nam do pobytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi