Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć :hi:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

cześć Adamie... Ive Ci da naklejkę dla mnie to daj mu 3,5 zł a ja Ci później oddam :)

Opublikowano
:hi: dzień dobry wszystkim :cool1:
Opublikowano

cześć Adamie... Ive Ci da naklejkę dla mnie to daj mu 3,5 zł a ja Ci później oddam :)

ok nie ma sprawy :)

cześć :hi: co tam dobrego :)

Opublikowano

cześć :hi: co tam dobrego :)

Wstałem po nocce... masakra a gdzie jeszcze jedna :confused4:

Możecie mi napisac jak wyglądają drogi w Poznaniu chodzi dokładnie od autostrady na Głogowską i potem w strone Starego browaru czy są jakieś zaspy itp.. czy idzie w miare jechać :wink4:

Opublikowano

przejedziesz bez problemów... miasto jest w 100% przejezdne a autostrada musi być utrzymana w czystości :wink4:

Opublikowano

Ok no to wielkie dzięki musze swoją drugą połowe na uczelnie zawieść :naughty:

Opublikowano

siemka dawno mnie nie było....co tam u was...

moze ktos z was bedzie znał odpowiedz na pytanie..

mianowicie dzisiaj odebrałem auto od mechaniora wymieniałem sprzęgło i dwumas założyli mi LUKa i mam pytanko wyjechałem od mechanika i nie za kazdym razem wchodzi mi dwójka czy jest to normalne czy musi coś sie dotrzeć jeszcze ?? ogólnie robiłem to w porządnym zakładzie, moze nie zmienili oleju?? ale chyba nie da sie wymieniac i nie zmienic oleju??

pozdro

Opublikowano

siemka dawno mnie nie było....co tam u was...

moze ktos z was bedzie znał odpowiedz na pytanie..

mianowicie dzisiaj odebrałem auto od mechaniora wymieniałem sprzęgło i dwumas założyli mi LUKa i mam pytanko wyjechałem od mechanika i nie za kazdym razem wchodzi mi dwójka czy jest to normalne czy musi coś sie dotrzeć jeszcze ?? ogólnie robiłem to w porządnym zakładzie, moze nie zmienili oleju?? ale chyba nie da sie wymieniac i nie zmienic oleju??

pozdro

a to juz tak jest, ze jak jest cos nie tak, to sobei czlowiek przypomina o klubie :tongue4:

cos namieszali w zewnetrznym ukladzie zmiany biegow - drazki, np ktorys niedokrecony, lub zle ustawili skrzynie biegow.

problemy sa w czasie jazdy czy na postoju? sprzeglo wcisniete, silnik wlaczony? [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 18:44_________________________________________________skompaktowalem troche podwieszony post informacyjny. jest wiecej miejsca na biezace posty. :hi:

Opublikowano

hehe dzieki za odpowiedz, na właczonym silniku normalnie jak mam wcisniete sprzegło i zmieniam bieg z 1 na 2 albo z 3 na 2 to złóżmy raz na dziesiec razy bieg nie wskoczy

Opublikowano

a uklad hydrauliczny odpowietrzony?

Opublikowano

i co tam panowie ....

ja mam sporo pracy ale to mnie akurat cieszy :naughty:

Opublikowano
:hi: ale mnie dawno nie było... :cool1:
Opublikowano

mnie też ale siema :hi: :hi: :hi:
Opublikowano

mnie też ale siema :hi: :hi: :hi:

sciema :gwizdanie: :hi:

Opublikowano

:hi:

i

:hi: branoc

Opublikowano
:hi: dobly z ranca[br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 06:28_________________________________________________musze zawiezc mlodego na basen potem na zakupy i smigam do poznania po tesciowa :disgust: i smigam do mielna. a chce mi sie .......[br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 06:29_________________________________________________licze ze chociaz droga bedzie w miare czysta bo mam juz dosc tych zasp :kwasny:[br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 06:32_________________________________________________wlasnie przyjechalem z zakupow i tu quwa zong jakies cos znow z nieba leci mgla opada czy cos :kwasny:
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

:hi:

zaraz lecę w trasę do Koła :decayed:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 10:14_________________________________________________joł ziomale

co tam słychać u was ?