Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja jechałem autostradą... nie latam 92-ójką :wink4:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja jechałem autostradą... nie latam 92-ójką :wink4:

a ja lubię, bo do Antoninka to chwila i dalej już idzie jakoś... to będę pytać na CB :wink4:

Opublikowano

ale masz sto fotoradarów a na autobane się wbijasz i lecisz :decayed:

zagadaj jeszcze spod domu jak wygląda stara dwójka. na pewno ktoś Ci odpowie i sam zdecydujesz

Opublikowano

ale masz sto fotoradarów a na autobane się wbijasz i lecisz :decayed:

połowa nie działa :wink4: a tak w ogóle to lubię zmieniać biegi :kox::polew:

Opublikowano

ale nie wiesz, który akurat nie działa i i tak zwalniasz... ja wole już nie zmieniać biegów tym bardziej że z domu masz do Poznania 80km :cool1:

Opublikowano

dobra, koniec, bo zaraz jakiś elaborat powstanie na temat drogi na Wrześnie :decayed:

Opublikowano

-10 stopni , pół metra śniegu i bezchmurne niebo :) .. to w okolicach Radomia :)

Opublikowano

cześć i czołem :hi:

-10 stopni , pół metra śniegu i bezchmurne niebo :) .. to w okolicach Radomia :)

a co Ty tam robisz :mysli:
Opublikowano

co tam robaczki :naughty:

Opublikowano

na którą jutro to spotkanie? bo ja jutro w pracy niestety i nie wiem o której skończę... a pracuje w Lesznie :disgust:

Opublikowano

no nie wiem trzeba tor zarezerwować ... ja dzisiaj nie miałem do tego głowy jutro z rana zadzwonie i napiszę na forum ...

Opublikowano

:hi: :hi:

cześć Marcin :hi: co u Was :cool1:

Opublikowano

Witam :hi:

Kope lat co tam u Was?

Opublikowano

bly chlopy :angry:[br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 19:57_________________________________________________wiec quwa glogowska byl korek, grunwaldzka byl korek, matejki byl korek wiec quwa jak mam dojechac na skryta ? jak sie do skryta doczlapalem i pojechalem na parking mtp zaparkowac auto to tez korek i te debile z mtp ruchem kierowali i nie moglem wjechac na parking. jak sie w.... powiedzialem moze bys qwa przejazd zrobil bo tu juz stoje a on mowi co on ma zrobic/ a ja mu na to ty masz lizak i ty tu ruchem kierujesz i ma byc przejaz i koniec :kwasny:. i byl

Opublikowano

ja od 9-17 na szkoleniu CE byłem, masakra, zmarzłem jak cholera, BTW mówj rekord przedwczoraj z fabryki do domu :wallbash: 180 minut

Opublikowano

Witam :hi:

Kope lat co tam u Was?

czesc Adam[br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 20:10_________________________________________________gratuluje Bartasie :naughty:[br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 20:12_________________________________________________ja bylem caly dzien w trasie od 8.00 do 18.00 za steem i dojechalem do poznania i utknolem :kwasny:

Opublikowano

Nikuś, BC nie robi do e34, a K-sport na niemieckim ebay'u 5200 kosztuje, więc 3600 na alledrogo nie jest źle, ale to jest aukcja a nie kup teraz[br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 20:14_________________________________________________masz czego gratulować 140 km w 3 godziny, warunki na drodze masakra była :wallbash: