Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie co jest z tym spotem 21? Spotykamy się w KC, a później jazda na tor? czy jak??

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie co jest z tym spotem 21? Spotykamy się w KC, a później jazda na tor? czy jak??

na odwrót chyba ...
Opublikowano

to jak w koncu? Do góry w wątku jest:

NA SPOTY:

PARKING KING CROSS poziom -2

SPOT 21 LUTY GODZ 16.00

Opublikowano

Szkolenie jest wcześniej niż spot :)

Opublikowano

To jest płatne czy coś? Gdzie się zgłosić? No i na czym polega to szoklenie?

Opublikowano

Dzisiaj idę na nowy dział w pracy :cool1: mam nadzieje że dam sobie rade życzcie mi szczęścia :confused4:

dasz radę :good: :good:

Powiem tylko teraz tam gdzie trafiłem jest całkiem inny świat ..... wszystko inne jest nowsze i najważniejsze jest to że lepsze stanowisko :decayed: damy rade.... ( chyba :confused4: )

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

witam z rana :hi:

Opublikowano

witam z rana :hi:

co tak pozno :cool1::naughty:

Opublikowano

quwa zaspalem :polew:[br]Dopisany: 16 Luty 2010, 06:30_________________________________________________musze zaraz z mlodym na basen pojechac[br]Dopisany: 16 Luty 2010, 06:31_________________________________________________bede za jakies 30 min[br]Dopisany: 16 Luty 2010, 06:32_________________________________________________juz jestem :cool1:[br]Dopisany: 16 Luty 2010, 07:12_________________________________________________wczoraj wieczorem strona klubowa nie chciala mi sie otwierac :mysli:,musze powiedziec ze dzis zbyt szybo tez sie nie otwiera :disgust:[br]Dopisany: 16 Luty 2010, 07:15_________________________________________________taki tu tlok ze wpadne lepiej pozniej :shocked:[br]Dopisany: 16 Luty 2010, 07:16_________________________________________________chcialem wam wczoraj napisac ale nie moglem wbic sie na stronke. podlokietnik byl tak uniwersalny ze ni pitor nie dalo rady go tam wcisnac :polew:

Opublikowano

quwq znow mi sie ptwierala strona 5 minut :kwasny:[br]Dopisany: 16 Luty 2010, 11:38_________________________________________________przepraszam , dobly ponownie :hi:[br]Dopisany: 16 Luty 2010, 11:39_________________________________________________narazie zaczelo chodzic normalnie ale od wczoraj muli ta stronke :mysli:[br]Dopisany: 16 Luty 2010, 11:39_________________________________________________jezeli kolega ktory kupul auto od Macka bedzie na spotku w niedziele to mam ta zaslepke w zderzak juz w aucie co bym znow nie zapomnial :cool1:

Opublikowano

:hi:

właśnie siedzę na SKP więc mam okazje na chwilkę tu zajrzeć... :decayed: do końca tygodnia mam zapierdal w robocie ale mam nadzieje że od poniedziałku będzie już lepiej...

Opublikowano

no tego Tobie Michu zycze :wink4:

Opublikowano

Witam :hi:

_________________________________________________jezeli kolega ktory kupul auto od Macka bedzie na spotku w niedziele to mam ta zaslepke w zderzak juz w aucie co bym znow nie zapomnial :cool1:

Dzięki za pamięć. Mam nadzieję, że nic mi nie wypadnie i pojawię się na spocie.

Opublikowano

cześć i czołem :hi:

Opublikowano

cześć i czołem :hi:

Kluchy z rosołem :naughty:

Opublikowano

siemka ponownie :hi:[br]Dopisany: 16 Luty 2010, 14:16_________________________________________________

Witam :hi:

_________________________________________________jezeli kolega ktory kupul auto od Macka bedzie na spotku w niedziele to mam ta zaslepke w zderzak juz w aucie co bym znow nie zapomnial :cool1:

luzio, obiecalem ja Maciejowi ale sprzedal auto :polew:. przywioze ja w niedziele

Dzięki za pamięć. Mam nadzieję, że nic mi nie wypadnie i pojawię się na spocie.

[br]Dopisany: 16 Luty 2010, 14:18_________________________________________________ja juz po obiadku :tongue4: ,czas na relax :naughty:[br]Dopisany: 16 Luty 2010, 14:21_________________________________________________juz po relaxie musze po mlodego do szkoly smigac