Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak ja ciebie namierzylem juz na wiezdzie, zjawiles sie po trzeciej i jechales za mna na zoltym parkingu :cool1:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak ja ciebie namierzylem juz na wiezdzie, zjawiles sie po trzeciej i jechales za mna na zoltym parkingu :cool1:

ano zgadza sie :) Wiesz czekałem na jakąs audiczke :) bo parking duży a nie wiedziałem gdzie dokładnie zawsze parkujecie :mysli: i dlatego na poczatku czekałem na wiezdzie :wink4:
Opublikowano

:hi:

juz wrocilem z piwka :naughty:

dobry spot, a poza tym.. sporo nowych, ktorzy nie przedstawiali sie nickami :evil: :gwizdanie: i nie wiedzialem kim sa :cool1:

Adas, nastepnym razem trzeba aparata wziąć .. zrobić fotkę grupową i podpisać nickami ... fajnie że jest już ochotnik :P

PS.

Mam jeszcze 2 klubowe "wypukłe" naklejki ... z pierwszej edycji .. jakby ktoś chciał to na następnym spocie zapraszam 5PLN

Opublikowano

dobry spot, a poza tym.. sporo nowych, ktorzy nie przedstawiali sie nickami :evil: :gwizdanie: i nie wiedzialem kim sa :cool1:

Adas, nastepnym razem trzeba aparata wziąć .. zrobić fotkę grupową i podpisać nickami ... fajnie że jest już ochotnik :P

PS.

Mam jeszcze 2 klubowe "wypukłe" naklejki ... z pierwszej edycji .. jakby ktoś chciał to na następnym spocie zapraszam 5PLN

ooo to jeśli mozna ...ja z chęcią się skusze na jedną :):good:
Opublikowano

PS.

ja myślałem, aby kupić nowe przeźrocze, wiec można za jednym razem większą liczbę zamówić :)

a co do zdjęć... to każdy po kolegi postawiony kolo swojej fury i zdjęcie zrobione i podpis :decayed:

bo my lubimy rywalizacje :chytry::polew:[br]Dopisany: 22 Luty 2010, 09:10_________________________________________________wlasnie przyjechalem ze sklepu, wydaje mi sie ze bede mial dzis maly z...... bo wszyscy mnie gdzies ganiaja :kwasny:[br]Dopisany: 22 Luty 2010, 09:12_________________________________________________Adam a ty masz dzis wolne? :gwizdanie: :cool1:

i kto wygrywa??

Opublikowano

Trzeba jeszcze ruszyć ten temacik z koszulkami ;):good:

Opublikowano

no albo się zamówi standardowe albo też robimy swój projekt :)

Opublikowano

no albo się zamówi standardowe albo też robimy swój projekt :)

ja bym proponował z logiem ,,grupy wielkopolskiej'' :wink4:
Opublikowano

Marcin narazie jest remis :polew:[br]Dopisany: 22 Luty 2010, 09:58_________________________________________________ja mam pare koszulek ale taka z logo grupy wielkopolskiej chetnie bym przyjol

Opublikowano

Marcin narazie jest remis :polew:[br]Dopisany: 22 Luty 2010, 09:58_________________________________________________ja mam pare koszulek ale taka z logo grupy wielkopolskiej chetnie bym przyjol

no to cienko się starasz jak jest remis :)

no logo grupy na klacie a na plecach standard :)

Opublikowano

no staram sie ale Adam tez sie stara :polew:

Opublikowano

to na następnym spocie poruszymy temat koszulek ... ja już będę na 100% .... pokaże na wieczór dwa loga i wybierzecie które chcecie na koszulkach ... jak ktoś ma jakieś pomysły to dawać śmiało ..... loga które mam zrobił grafik klubowy przy okazji zlotu w Pile ....

Opublikowano

ok spadam bo i tak juz bedzie breczal bo mialem byc o 10 :tongue4:

Opublikowano
:hi: w Kaliszu śnieg znowu padał ale malutko
Opublikowano

ok spadam bo i tak juz bedzie breczal bo mialem byc o 10 :tongue4:

do potem Piotrze :)
Opublikowano

to na następnym spocie poruszymy temat koszulek ... ja już będę na 100% .... pokaże na wieczór dwa loga i wybierzecie które chcecie na koszulkach ... jak ktoś ma jakieś pomysły to dawać śmiało ..... loga które mam zrobił grafik klubowy przy okazji zlotu w Pile ....

apropos to kiedy kolejny spot? moze za 2 tyg choc nie wiem czy zdarze dojechac do Poznania :)

Opublikowano

czesc Adam , to super. zapodaj te projekty :good:

Opublikowano

apropos to kiedy kolejny spot? moze za 2 tyg choc nie wiem czy zdarze dojechac do Poznania :)

może być za 2 tyg :)
Opublikowano

PS.

no to zarezerwowana .. zostaje jedna jeszcze

Rako, jak bywasz w Poznaniu to możemy się jakoś szybciej niż na spocie zgadać :)

Opublikowano

a byli Azunia z Yelo ?