Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry dzień :bry:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bry, bry :hi:

Opublikowano

co tam z rańca ciekawego ?? :cool1:

Opublikowano

śniadanko i do roboty :wink4:

Opublikowano

śniadanko i do roboty :wink4:

aaaa a ja wlasnie teraz kaweczka a o 13 kursik na grobli mam :wink4:
Opublikowano

no to powodzenia i miłego dnia, do wieczorka :hi:

Opublikowano

no to powodzenia i miłego dnia, do wieczorka :hi:

spoko nie dziękuje :decayed:

3maj sie narazie ;)

Opublikowano

:hi:

dawno juz tak wczesnie nie wstawalem, dzisiaj o 3:50 do pracy :kox:[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 05:40_________________________________________________chwila przerwy i zaraz dalej sune :decayed:

Adas czy ty na baterie jestes? :mysli::naughty:[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 07:52_________________________________________________przepraszam nie przywitalem sie :bicz:[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 07:53_________________________________________________dobelek z rana :hi:

Opublikowano

:hi:

dawno juz tak wczesnie nie wstawalem, dzisiaj o 3:50 do pracy :kox:[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 05:40_________________________________________________chwila przerwy i zaraz dalej sune :decayed:

Adas czy ty na baterie jestes? :mysli::naughty:[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 07:52_________________________________________________przepraszam nie przywitalem sie :bicz:

nie, bo baterie sie rozladowuja :kox:[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 07:53_________________________________________________tylko kurde chory jestem a i tak trzeba pracowac

Opublikowano

a co z twoim okiem?

Opublikowano

Rafał jak tam :naughty: na spocie będziesz w niedzielę ? :)

Raczej nie, bo jade z zonka na trzy dni do Karpacza "odpoczac" od naszych dzieci (dwa lata dzien w dzien z nimi potrafia zmeczyc, szczegolnie jak sa male. Sam sie zreszta o tym przekonasz :))

Opublikowano

musze jechac na zakupy :disgust:

Opublikowano

cześć nowo przybyłym :hi:

Opublikowano

siema Macieju :hi:

Opublikowano

dobry...

To żeby tak od rana było fajnie, to idzcie na zakypy, do pracy itp., a ja spadam pograć sobie w Settlersów... :> :gwizdanie:

Opublikowano

jak ja nie lubie robic zakupow :thumbdown:, chyba ze w salonie krotowski-cichy w poznaniu :naughty:

Opublikowano

jak ja nie lubie robic zakupow :thumbdown:, chyba ze w salonie krotowski-cichy w poznaniu :naughty:

taaaaa....tam bys sie porobilo....I jeszcze tak przelewik na miejscu, wrota sie otwieraja.....świeżość w środku bajka :naughty:[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 08:12_________________________________________________

dobry...

To żeby tak od rana było fajnie, to idzcie na zakypy, do pracy itp., a ja spadam pograć sobie w Settlersów... :> :gwizdanie:

pogrywalem tez....ale teraz konsole męcze sesesese :cool1:
Opublikowano

a co z twoim okiem?

z okiem ok, lekkie zapalenie, lekarz przepisal Mi krople,

ale chodzilo Mi o gardlo i katar :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 08:13_________________________________________________ostatnio jak szlem z imprezy to loda se kupilem na stacji i tak to pozniej jest :polew:

Opublikowano

taaaaa....tam bys sie porobilo....I jeszcze tak przelewik na miejscu, wrota sie otwieraja.....świeżość w środku bajka :naughty:

He he... Dobrze, że za marzenia nie biją... Bo inaczej to :bicz3::vava:

Opublikowano

taaaaa....tam bys sie porobilo....I jeszcze tak przelewik na miejscu, wrota sie otwieraja.....świeżość w środku bajka :naughty:[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 08:12_________________________________________________

dobry...

pogrywalem tez....ale teraz konsole męcze sesesese :cool1:

ps3 ?