Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo towarzysze :hi:

jaksjemasz

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a jakoś po mału leci... zasypiać mi się chce a czekam na Lecha :)

A ty w PL ??

Opublikowano

pipka j**ana pracownica Mi sie zwolnila ku***a :angry:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 20:05_________________________________________________mialo byc piz da, co tu zmienia :decayed:

pewnie znalazla prace za wieksze wynagrodzenie :cool1:

Opublikowano

forum samo zmienia słowa :angry::decayed:

wiem :decayed:

doopa = pupa

kurvva = ku***a

chooj = ch***j

nie pamiętam co jeszcze :naughty:

jeszcze kupa.eu :decayed:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 20:32_________________________________________________

pipka j**ana pracownica Mi sie zwolnila ku***a :angry:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 20:05_________________________________________________mialo byc piz da, co tu zmienia :decayed:

pewnie znalazla prace za wieksze wynagrodzenie :cool1:

to jest pewne

Opublikowano

Ja dałem w ankiecie głosa a potem dowiedziałem się że nie wypali a miała to być niespodzianka :disgust: Więc zostaje mi niedziela

Opublikowano

no mnie nie bedzie bo ja sie jutro wesele u znajomej na weselichu :( a chcialem a Wami popic :)

Opublikowano

to jest pewne

a dziwisz sie jej? :cool1:

Opublikowano

no mnie nie bedzie bo ja sie jutro wesele u znajomej na weselichu :( a chcialem a Wami popic :)

w piątek? :naughty:

Opublikowano

to jest pewne

dziwie się jej zachowaniu, miasto jest małe, nie problem żebym porozmawiał z jakimkolwiek innym pracodawcą do którego pojdzie..

Opublikowano

no tak wyszlo... ja tego nie planowalem :)

Opublikowano

wiadomo, ja ide teraz na wesele 16 i 30 :kox: więc za szybko się nie pojawie na spocie :gwizdanie:

Opublikowano

wiadomo, ja ide teraz na wesele 16 i 30 :kox: więc za szybko się nie pojawie na spocie :gwizdanie:

tak długo trzeźwiejesz :kox:

Opublikowano

to jest pewne

dziwie się jej zachowaniu, miasto jest małe, nie problem żebym porozmawiał z jakimkolwiek innym pracodawcą do którego pojdzie..

Adas nie dziw sie ze ludzie chca zarabiac wiecej, ty nie chcesz?

Opublikowano

jaki wynik obstawiacie ??

Opublikowano

to jest pewne

Adas nie dziw sie ze ludzie chca zarabiac wiecej, ty nie chcesz?

a niech sobie zarabia więcej u kogoś, Mi tam bez różnicy, tylko samo zachowanie przy odejściu Mnie czasami tak rozbraja, że nie wiem czy ci ludzie są tacy mega głupi czy co :mysli:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 20:57_________________________________________________samo to że poinformowała Mnie o odejściu telefonicznie, to jakiś nietakt :cool1:

Opublikowano

po weselu przez jakieś 36h nie wsiadam za kółko :wink4: a tak w ogóle to pierwsze mam pod Ślesinem, a drugie we Wrocku :kox:

Opublikowano

po weselu przez jakieś 36h nie wsiadam za kółko :wink4: a tak w ogóle to pierwsze mam pod Ślesinem, a drugie we Wrocku :kox:

byś z raz na zlot pojechał żebyśmy się razem napili to nie :disgust:

Opublikowano

"wszystko w swoim czasie mój synu" :decayed: dobra, spadam na Dzień Chłopca :kox: do jutra :hi:

Opublikowano

"wszystko w swoim czasie mój synu" :decayed: dobra, spadam na Dzień Chłopca :kox: do jutra :hi:

:boobs::naughty: :naughty:

[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 21:25_________________________________________________w ogóle to.. nie przedstawiłeś Nam nigdy tej swojej panny gościu :evil:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 21:26_________________________________________________ej k**wa ale w ogóle jaja, dostałem od pracownic na dzień chłopaka parę heinekenów :decayed::polew: :polew: :polew: :polew: :kox:

Opublikowano

siemka

ja jutro dotre z małym opóźnieniem bo o 17 zaczynam jeszcze jedno zlecenie i nie wiem ile mi zejdzie... mam nadzieję że do 19 się zjawię...

a tymczasem cieszę się z Lech 1:0 FC Salzburg :kox:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 22:11_________________________________________________2:0 :radocha: