Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie - i co panowie bez lukania można coś z tym moim fisem z doświadczenia wywnioskowac czy to śmierc czy jakas pierda?

[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 22:52_________________________________________________jeszcze jedno pytanko czy warto zmienia dźwignię na pełen fis co tam jeszcze nam komputerek może pokazac i czy to dużo z tym roboty i czy na takim spocie można takie cos uczyni bo słyszalem że ma byc vag czy to grubsza robota?

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wpadnij na spota to się obluka ... :good:

co do drugiej części to myślę że nie jest to duży problem robił to Mussa, Madbar, Drosdek i ktoś jeszcze .... podpytasz na spocie :)

Opublikowano

To do zobaczyska - powinienem juz byc przyciemniony bo na piątek jestem umówiony w Kostrzyniu[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 23:04_________________________________________________albo Kostrzynie - zwal jak zwal

Opublikowano

o następny umówiony na ściemkę .... ja byłem pierwszy :decayed: :decayed: i zapłaciłem najwięcej :kox: :kox:[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 23:05_________________________________________________ja jutro będę w Kostrzynie :evil:

Opublikowano

No to teraz na Twoich plecach wszyscy się ślizgają[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 23:07_________________________________________________piechol namiary zawiesił na forum to sie też podczepiłem

Opublikowano

No to teraz na Twoich plecach wszyscy się ślizgają[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 23:07_________________________________________________piechol namiary zawiesił na forum to sie też podczepiłem

ważne żeby było w miarę tanio i bardzo zadowalająco :):good: :good:
Opublikowano

Madas no właśnie znikam z Poznania dlatego się nie pojawie.

Opublikowano

ja mam seryjną ściemę :good: i nie muszę już bulić ale znowu coś z zawieszenie mi się sypie, dzisiaj miałem pierwszą kolizję ciężarówką, wgniotłem nadkole w Polo 6N, i tak dobrze że, nic więcej nie rozwaliłem, stres + pośpiech + pogoda = nieszczęście

Opublikowano

Madas no właśnie znikam z Poznania dlatego się nie pojawie.

no szkoda ... ale będą następne spoty :)

Vario kurcze coś masz pod górkę z autami :kwasny:

Opublikowano

mi się nic nie stało Madas, mam solidną konstrukcję, Polo lekko dotknąłem ale wgniot ma całkiem całkiem, na plus to to że, lakier nie dostał w polówce

Opublikowano

Właśnie Paweł_Poznań pytał o Ciebie :) był w szoku że śmigasz takim kolosem :naughty:

Opublikowano

dobry wieczor :naughty:

Opublikowano

kolosa nie zamienię na nic innego a jak już to na większego :polew: ja mam 2 małe ryski na zderzaku chromowanym które pewnie wypoleruję :polew:

auto jest idealne do transportu mebli itp. itd. i zimy już nie mogę się doczekać

Opublikowano

ja też w niedzielę będę i w piątek również :)

ja też, ale nie wiem czy się nie spóźnię i w piątek i w niedziele :decayed:

spoko spóźnialskie zabulisz to się nauczysz :decayed:

a ja sie spoznie w niedziele :naughty:

Opublikowano

dobry wieczor :naughty:

siemanko Szajbus :)

spadam już spać :hi: miłego chłopaki :)

Opublikowano

kolosa nie zamienię na nic innego a jak już to na większego :polew: ja mam 2 małe ryski na zderzaku chromowanym które pewnie wypoleruję :polew:

auto jest idealne do transportu mebli itp. itd. i zimy już nie mogę się doczekać

a ile pali ? :mysli:

Opublikowano

ja też w niedzielę będę i w piątek również :)

ja też, ale nie wiem czy się nie spóźnię i w piątek i w niedziele :decayed:

spoko spóźnialskie zabulisz to się nauczysz :decayed:

jak zwykle :)
Opublikowano

jak zwykle :)

tradycja :cool1:

Opublikowano

siema Musa, ogólnie 20 LPG ale potrafi i 30 łyknąć na krótkich dystanasch jak ostatnio ok 100 km po mieście :thumbdown:

najlepiej pali Poznan Kalisz Poznań czyli 20 LPG, jak Poznań Kalisz i trochę miasta to ok 23 LPG ale ma 2600 kg ze mną na pokładzie więc jest co ciągnąć

Opublikowano

ma 2600 kg ze mną na pokładzie więc jest co ciągnąć

a moc, przyspieszenie? vmax? :mysli: