Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema... właśnie dzwonił mój szefo - w niedzielę na pop-a do pracy. Nie przyjadę na spota :wallbash: :wallbash: :confused4:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siema... właśnie dzwonił mój szefo - w niedzielę na pop-a do pracy. Nie przyjadę na spota :wallbash: :wallbash: :confused4:

za karę dzisiaj wpadaj :wink4:

Opublikowano

Hehe nie dam rady - chciałbym naprawdę ale... za 3h mam nocną zmianę. Szzzz k**wa szlag by to....[br]Dopisany: 01 Październik 2010, 18:26_________________________________________________A będzie ktoś chętny na minispota w sobotę w godzinach popołudniowych - właśnie się z Arkim umawiam w KC na TEST DRIVE Ską :)

Opublikowano

A będzie ktoś chętny na minispota w sobotę w godzinach popołudniowych - właśnie się z Arkim umawiam w KC na TEST DRIVE Ską :)

a będziesz miał skrzyneczkę z narzędziami i chęć do małej roboty? :decayed:

Opublikowano

Nie ma problemu - a co Tym razem? Bo wiesz jak DLR to do Madasa :polew:[br]Dopisany: 01 Październik 2010, 18:44_________________________________________________Dobra - póki co na minispota zadeklarowali się Arki (przyjedzie S-ką) i Madbar...

Opublikowano

Nie ma problemu - a co Tym razem? Bo wiesz jak DLR to do Madasa :polew:

zaczepy plastiku w bagażniku koło szyby :wink4: na moje to "żabki" zostały w blasze i dlatego nie trzyma dobrze i sobie puka na dziurach :disgust: bez rozkręcenia sam nie dałem rady ich wyciągnąć, ale może jak bym wygiął plastik to bez rozkręcania by dało radę poskładać :good: jak się dzisiaj nie stoczę to się dogadamy jutro, ok? :hi:[br]Dopisany: 01 Październik 2010, 18:53_________________________________________________

Dobra - póki co na minispota zadeklarowali się Arki (przyjedzie S-ką) i Madbar...

o której mniej więcej?

Opublikowano

o której mniej więcej?

18:00/19:00

Opublikowano

Myślę, że na 18, a zejdzie nam spokojnie do 20 ehheheehe :>

Opublikowano

Myślę, że na 18, a zejdzie nam spokojnie do 20 ehheheehe :>

No na same drifty przewiduję z 45 min :polew:

Opublikowano

spox :) lecę na piwo do Plazy, narty :hi:

Opublikowano

Hehe nie dam rady - chciałbym naprawdę ale... za 3h mam nocną zmianę. Szzzz ku***a szlag by to....[br]Dopisany: 01 Październik 2010, 18:26_________________________________________________A będzie ktoś chętny na minispota w sobotę w godzinach popołudniowych - właśnie się z Arkim umawiam w KC na TEST DRIVE Ską :)

o ktorej? :mysli::naughty:[br]Dopisany: 01 Październik 2010, 20:36_________________________________________________

do zderzaka s-line

szukam grila do esy, szarego, z podwojnymi zebrami, moze byc ze zderzakiem i spryskami :naughty:

ciekawe :mysli:Karol właśnie ma od niedawna szary grill od Esy w zderzaku S-line :mysli:

wielkosc otworu na gril jest ta sama.

Opublikowano

I co tam ja jutro do pracy i w niedziele też :confused4: ale na spota dotrę na 100% :cool1:

Opublikowano

I co tam ja jutro do pracy i w niedziele też :confused4: ale na spota dotrę na 100% :cool1:

ja weekend mam :beach:

Opublikowano

nudy :gwizdanie:

Opublikowano

dobelek :hi:

Opublikowano

dzien dobry :cool1:

Opublikowano

u mnie leje a ja musze do pracy :confused4:[br]Dopisany: 02 Październik 2010, 07:46_________________________________________________

czesc Marcin, Ty tez w pracy?

Opublikowano

u mnie leje a ja musze do pracy :confused4:[br]Dopisany: 02 Październik 2010, 07:46_________________________________________________

czesc Marcin, Ty tez w pracy?

nie, w gosciach.

jak narazie zapowiada sie ladny dzien :mysli:

niedlugo wracam do chaty, czeka mnie wymiana sprzegla alternatora :disgust:

Opublikowano

dobla spidalam popracowac, milego dzionka zycze[br]Dopisany: 02 Październik 2010, 07:59_________________________________________________narson

Opublikowano

dobla spidalam popracowac, milego dzionka zycze[br]Dopisany: 02 Październik 2010, 07:59_________________________________________________narson

podziekowac, no to zycze szybkiego przelotu czasu w pracy :naughty: