Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok 11-12 najlepiej

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

OK, czarna z mlekiem? :gicior:

Opublikowano

Również wybieram się na Vag:wink: Jakby nie było to mój codzienny parking:decayed:

Opublikowano

scq duża czarna

Opublikowano
:hi: nocni
Opublikowano
:bry::travolta:
Opublikowano

Hello. Czy ktoś wie po co w sedanie w lampie tylnej świeci się postój na dwóch żarówkach ? Jedna z nich jest 5w natomiast druga jest dwu włóknowa i świeci 10/21W. W jakim celu w jednej lampie świeci się 5w i 10 w jednocześnie? To że 21w do stopu to wiem. Nawet gdyby przyjąć że mam złą żarówkę i powinny być 10w i 10/21 - tylko po co dwie?

Na tym filmiku widać opisaną przeze mnie sytuację. Właściciele sedanów - Wy też tak macie?

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Hello. Czy ktoś wie po co w sedanie w lampie tylnej świeci się postój na dwóch żarówkach ? Jedna z nich jest 5w natomiast druga jest dwu włóknowa i świeci 10/21W. W jakim celu w jednej lampie świeci się 5w i 10 w jednocześnie? To że 21w do stopu to wiem. Nawet gdyby przyjąć że mam złą żarówkę i powinny być 10w i 10/21 - tylko po co dwie?

Na tym filmiku widać opisaną przeze mnie sytuację. Właściciele sedanów - Wy też tak macie?

Dużo aut tak ma, że świecą się 4 żarówki w tyłu, po prostu dla lepszego efektu świetlnego, żeby Ciebie było lepiej widać.

W Volvo mam tak samo :wink:

Opublikowano

i jak jedna ci się spali to itak możesz jeździć bo pozycyjne masz nadal, gdyby byłą 1 żarówka z każdej strony byłoby więcej mandatów

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

co tam słychać wieczorową porą ?

Opublikowano
  • Autor

ja wróciłem niedawno z pracy a u Ciebie jak tam? :wink:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 21:33 ---------- Poprzedni post napisany at 21:16 ----------

granatowy sedan b5 na klubowych ramkach widziany dzisiaj o 14.10 w Jarocinie

Opublikowano

ja wróciłem niedawno z pracy a u Ciebie jak tam? :wink:

o 20 skończyłem robote, przysznic, papu, godzinka dla żony, 15min na forum i spać.

jutro powtórka z rozrywki

---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ----------

ja sie zmywam aasiu.

nara pany

Opublikowano

to się można wku.wić na weekend... :facepalm:

Auto zostawiłem pod blokiem u dziewczyny, wychodzę żeby do domu pojechać a tu widzę, że Volvo strzał w prawą przednią lampę otrzymało..

w sumie do wymiany:

-lampa

-(wycieraczka + silniczek) od swiatła

-maska

-błotnik

-ślizgi zderzaka

-pojemnik na płyn od spryskiwaczy

-osuszacz klimy(czy jak to się nazywa)

do lakierowania:

-maska

-zderzak

-błotnik

Idioty który to zrobił ani widu, ani słychu, monitoringu/świadków brak... :baseball:

Opublikowano

to nie fajnie :whistling:

Opublikowano

Auto zostawiłem pod blokiem u dziewczyny, wychodzę żeby do domu pojechać a tu widzę, że Volvo strzał w prawą przednią lampę otrzymało..

w sumie do wymiany:

-lampa

-maska

-błotnik

-ślizgi zderzaka

do lakierowania:

-maska

-zderzak

-błotnik

Idioty który to zrobił ani widu, ani słychu, monitoringu/świadków brak... :baseball:

:thumbdown::kwasny: nie zazdroszczę!

Opublikowano

i jak jedna ci się spali to itak możesz jeździć bo pozycyjne masz nadal, gdyby byłą 1 żarówka z każdej strony byłoby więcej mandatów

Ja u siebie niedawno miałem tak, że obie żarówki z lewej strony mi się spaliły.

w sumie do wymiany:

-lampa

-maska

-błotnik

-ślizgi zderzaka

do lakierowania:

-maska

-zderzak

-błotnik

Też bardzo współczuję

Ja może też wybiorę się na VAG zobaczyć... w sumie można by może tam jakoś się zgadać i od razu "spota" zrobić

Opublikowano

No to Wam powiem że odłączyłem te zewnętrze postoje. Palią się tylko te kwadraty 5w a jak STOPnę to zapalają się te zewnętrzne na 21w. Wydaje mi się że tak jest lepiej. No i dziś zamontowałem tempomat. Jeszcze zakodować trzeba. Kto pomoże w Poznaniu ?