Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ze spaniem? :naughty:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ze spaniem? :naughty:

Ze śniadaniem :grin:

Opublikowano

To trzeba dobrze pary dobrać :decayed:

Opublikowano

wody do kanału napuścimy i jest basen :)

co do grilla to jestem otwarty na propozycje :)

Opublikowano
  • Autor
moze bysmy w tym czasie jakiegos grilowego spota zrobili.

Poznań ? Września ?

Witam :hi:u Slo na działce :kox:

---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ----------

Arek powiem Ci że też bym był chętny na jakąś inną robote ale jest straszna kicha ja mam umowe o prace ale znowu przez pośrednictwo i od 3 lat już sie tak bujam z umowami na 6 miesięcy przedłużane w nieskończoność nawet mi kurde tv na raty nie chcą dać :/

lipton :facepalm:ja to mam dosyć tej pracy bo czuje się jak w obozie pracy ciągle drze mordę na mnie i wyżywa się a na rodznie i uja :facepalm:

:hi: Panowie

Arku orlen to jest kołchoz, wiem bo moja pani przez 2 lata pracowała. minimum czasu spędzanego razem mimo wspólnego mieszkania a i związek troche wtedy podupadł:kwasny:

może spróbuj u kurzymskiego na bp:wink: btw ebać Warte i całą ich rodzine:decayed:

a daj spokój Rafał... masakra oni mają jazdę takie że po prostu człowieka traktują jak psa gorzej:facepalm:

---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ----------

witam wszystkich

jutro jak będzie pogoda to będę dzwonił :naughty:

o której ? mi pasi od 8 :D

Tomek nie dzwoniłem bo pogoda lipna była jak słonecznie się zrobi to wtedy :wink:

Opublikowano
przytrzasnąłem pas kierowcy i połamałem takiego klipsa-ogranicznika do spinki pasa bezpieczeństwa - żeby nie zjeżdżało do podłogi

ma ktoś jakiś pomysł czym to zastąpić - bo muszę prawei z podłogi podnosić klamrę żeby się zapiąć :) ?

(później wrzucę fotki)

jutro zownie do ASO czy to jest to , znalazłem w ETCE , ale nie ma rozróżnienia kolorów: 443857847B

Opublikowano

Witam wszystkich,

Od pewnego czasu zaczęło niepokoić mnie dość głośne i denerwujące buczenie powyżej 60 km/h. Zaczęło się po podróży z Wawy do Poznania (cała droga autostradą powiedzmy że 140 "+" :wink:) martwię się czy czasem łożysko zaczęło kończyć swój żywot, jednak przed wymianą wolałbym się upewnić i stąd moja ogromna prośba do was. Chodzi o to żeby sprawdzić, czy to czasem nie wina opon (bo wydaje mi się, że moje letnie Fuldy są i były głośne, ale nie jestem pewny czy aż tak, zwłaszcza, że identycznie buczy czy sucho czy mokro) i gdyby była możliwość u kogoś pożyczyć dosłownie na 10 minut komplet kół żeby założyć i sprawdzić czy dalej będzie buczeć. Swoje zimówki mam 140 km od Poznania, poza tym są gołe opony.

Czy byłby ktoś w stanie mi pomóc??

Pozdrawiam

Po prostu czy ktoś ma wolny komplet kół żeby założyć na moje auto i sprawdzić czy dalej będzie buczeć

Opublikowano
  • Autor
Witam wszystkich,

Od pewnego czasu zaczęło niepokoić mnie dość głośne i denerwujące buczenie powyżej 60 km/h. Zaczęło się po podróży z Wawy do Poznania (cała droga autostradą powiedzmy że 140 "+" :wink:) martwię się czy czasem łożysko zaczęło kończyć swój żywot, jednak przed wymianą wolałbym się upewnić i stąd moja ogromna prośba do was. Chodzi o to żeby sprawdzić, czy to czasem nie wina opon (bo wydaje mi się, że moje letnie Fuldy są i były głośne, ale nie jestem pewny czy aż tak, zwłaszcza, że identycznie buczy czy sucho czy mokro) i gdyby była możliwość u kogoś pożyczyć dosłownie na 10 minut komplet kół żeby założyć i sprawdzić czy dalej będzie buczeć. Swoje zimówki mam 140 km od Poznania, poza tym są gołe opony.

Czy byłby ktoś w stanie mi pomóc??

Pozdrawiam

Po prostu czy ktoś ma wolny komplet kół żeby założyć na moje auto i sprawdzić czy dalej będzie buczeć

ja miałem w sumie dosyć podobnie w b5 i to było łożysko do wymiany :facepalm:

Opublikowano

Arku nie wiem czy doczytałeś ale jutro jestem w PSL i mam do was towar, jesteś jutro w robocie?

Opublikowano

rosół, o której będziesz ? mam opary w baku to mogę podjechać :)

Opublikowano
  • Autor
Arku nie wiem czy doczytałeś ale jutro jestem w PSL i mam do was towar, jesteś jutro w robocie?

jestem jestem Rafał :) a u Ciebie tam w robocie nie potrzebują ?

---------- Post dopisany at 23:15 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ----------

u Ciebie to zawsze opary i rezerwa świecąca :kox:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 23:15 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ----------

Bo wtedy jest lżejszy samochód i szybciej jeździ :polew:

Opublikowano
  • Autor

Bo wtedy jest lżejszy samochód i szybciej jeździ :polew:

no w Twoim przypadku to na prawdę :whistling:załóż LPG do DIESLA swojego :polew::polew:

Opublikowano

chyba podtlenek gazotu :D

Opublikowano
  • Autor
chyba podtlenek gazotu :D

podtlenek wódki od razu przyjdzie Ci 200 koni :polew::polew::polew:

Opublikowano

spóźniłeś się jakieś pół roku:kwasny: jak się coś ruszy to wiadomo dam znać, ale tak szczerze to opłacałoby Ci się jeździć do Poznania czy raczej byś się przeprowadził?

Opublikowano

ja od października będę w Poz mieszkać.. ble znowu..

będę się bał o audiczkę

Opublikowano
  • Autor
spóźniłeś się jakieś pół roku:kwasny: jak się coś ruszy to wiadomo dam znać, ale tak szczerze to opłacałoby Ci się jeździć do Poznania czy raczej byś się przeprowadził?

no raczej przeprowadzka.. a jak z $ ? napisz mi na pw

---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:29 ----------

ja od października będę w Poz mieszkać.. ble znowu..

będę się bał o audiczkę

studia czy robota ?

Opublikowano

studia :drinks::drunk:

Opublikowano
  • Autor
studia :drinks::drunk:

Tobie to jedno w głowie :polew:to zostaw audi pod blokiem w Słupcy będzie bezpieczniej :decayed: