Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam schizy po ostatniej kradzieży.. Ale zabezpieczenia są więc jako tako

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

ja jak jeżdżę zostawiam na Winogradach i na Jeżycach zostawiałem i nic zero :wink:

Opublikowano
ja od października będę w Poz mieszkać.. ble znowu..

będę się bał o audiczkę

oj tam blee od razu się nie parkuję byle gdzie i jest:thumbup1: ale trzeba pamiętać, że na naszych drogach jest pełno głąbów. ze swojego doświadczenia wiem(a jeżdżę sporo), że niestety w mniejszych miejscowościach czy wsiach ludzie mają w chooju przepisy i się wpierdalają pod sam nos...c**j tam wjedzie mi w d*pę to będzie płacił ale pomyśleć, że duże auto dłużej hamuje to już nie łaska, a jak jest załadowane to wole ni mówić...przy takim hamowaniu po prostu spinam poślady i tylko czekam na dźwięk przewracającego się towaru i to mnie najbardziej do kurwicy doprowadza...sry za bluzgi ale się troszkę poirytowałem:grin:

Opublikowano
  • Autor
ja od października będę w Poz mieszkać.. ble znowu..

będę się bał o audiczkę

oj tam blee od razu się nie parkuję byle gdzie i jest:thumbup1: ale trzeba pamiętać, że na naszych drogach jest pełno głąbów. ze swojego doświadczenia wiem(a jeżdżę sporo), że niestety w mniejszych miejscowościach czy wsiach ludzie mają w chooju przepisy i się wpierdalają pod sam nos...c**j tam wjedzie mi w d*pę to będzie płacił ale pomyśleć, że duże auto dłużej hamuje to już nie łaska, a jak jest załadowane to wole ni mówić...przy takim hamowaniu po prostu spinam poślady i tylko czekam na dźwięk przewracającego się towaru i to mnie najbardziej do kurwicy doprowadza...sry za bluzgi ale się troszkę poirytowałem:grin:

skąd ja to znam :whistling:

Opublikowano

Pamiętać trzeba, że lubią też w auto wjechać, szkód narobić i sobie pojechać w hui :decayed:

Opublikowano

mi zakosili spod uczelni o 9 rano więc wszystko możliwe

Opublikowano

jaka uczelnia? :facepalm:

Opublikowano
Witam wszystkich,

Od pewnego czasu zaczęło niepokoić mnie dość głośne i denerwujące buczenie powyżej 60 km/h. Zaczęło się po podróży z Wawy do Poznania (cała droga autostradą powiedzmy że 140 "+" :wink:) martwię się czy czasem łożysko zaczęło kończyć swój żywot, jednak przed wymianą wolałbym się upewnić i stąd moja ogromna prośba do was. Chodzi o to żeby sprawdzić, czy to czasem nie wina opon (bo wydaje mi się, że moje letnie Fuldy są i były głośne, ale nie jestem pewny czy aż tak, zwłaszcza, że identycznie buczy czy sucho czy mokro) i gdyby była możliwość u kogoś pożyczyć dosłownie na 10 minut komplet kół żeby założyć i sprawdzić czy dalej będzie buczeć. Swoje zimówki mam 140 km od Poznania, poza tym są gołe opony.

Czy byłby ktoś w stanie mi pomóc??

Pozdrawiam

Po prostu czy ktoś ma wolny komplet kół żeby założyć na moje auto i sprawdzić czy dalej będzie buczeć

Napisz do kolegi zimny75 - może będzie w stanie pomóc.

Opublikowano

ja jak jeżdżę zostawiam na Winogradach i na Jeżycach zostawiałem i nic zero :wink:

kto by chciał skroić takiego trupa :polew::polew:

---------- Post dopisany at 23:46 ---------- Poprzedni post napisany at 23:45 ----------

wsnhid

Opublikowano
  • Autor

kto by chciał skroić takiego trupa :polew::polew:

---------- Post dopisany at 23:46 ---------- Poprzedni post napisany at 23:45 ----------

wsnhid

trupa nie trupa :P koledze ukradli punto :polew:

Opublikowano

wsnhid

:naughty::decayed:

Opublikowano

wsnhid

rok/kierunek? :wink:

Opublikowano
  • Autor
Pamiętać trzeba, że lubią też w auto wjechać, szkód narobić i sobie pojechać w hui :decayed:

ostatnio koleś obok mojej pracy jechał samochodem z przyczepką a na niech był fotel "niezabezpieczony żadnym pasem" i mu ten fotel wyyebał i kolesiowi zbił szybę :facepalm:Facet z tego samochodu co szyba nie wiedział co się dzieje a tamci wzięli fotel i spierdoyli :polew::polew: to się nazywa cwaniaki

Opublikowano

Arek żartuje

wsnhid

rok/kierunek? :wink:

co rok ?

informatyka inż :banan:

Opublikowano

na którym roku jesteś :wink:

Dziewczynę mam na WSNHiD, ale studiuje politologie, 4rok :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Arek żartuje

No ja mam nadzieje :banan:

Opublikowano

slo Tobie tę sztukę już podprowadzili czy inne auto? ja parkuję często na jeżycach na kościelnej i odpukać nic na razie.a tak to autko po piątkowie się porusza. ktoś jeszcze z tej okolicy??

Maxcudo tak z rozpędu przeczytałem, że studiuję patologie :polew:

Opublikowano

ja krążę po całym poznaniu :banan:

Opublikowano
na którym roku jesteś :wink:

Dziewczynę mam na WSNHiD, ale studiuje politologie, 4rok :decayed:

Skończyłem w marcu :)

Ale pewnie się widywaliśmy na korytarzach :naughty:

Opublikowano
  • Autor
slo Tobie tę sztukę już podprowadzili czy inne auto? ja parkuję często na jeżycach na kościelnej i odpukać nic na razie.a tak to autko po piątkowie się porusza. ktoś jeszcze z tej okolicy??

ja na Słowiańskiej bywam :wink:1-2 czerwca będę w tamtych okolicach :wink:można jakiegoś grilla zorganizować