Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aaaaaaaa myslalem ze pykasz na kompie.

w jedynke troche pykałem z 10 lat temu

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Goodnight everybody, padam na pysk

Opublikowano
Goodnight everybody, padam na pysk

3maj się Mr. V :wink:

Opublikowano

Goodbye vario

Opublikowano
aaaaaaaa myslalem ze pykasz na kompie.

w jedynke troche pykałem z 10 lat temu

No ja generalnie Blizzarda bardzo lubię - wszystkie części Starcrafta, Diablo i Warcrafta (ale bez WoW bo na to nie mam czasu) mam na półce :wink: Zbieram od lat '90 :decayed:

Opublikowano

ja tylko Diablo. W sumie widzieliśmy się na premierze :)

Opublikowano
ja tylko Diablo. W sumie widzieliśmy się na premierze :)

No ba - fajnie było :grin:

Opublikowano

:) graleś/grasz ?

---------- Post dopisany at 01:13 ---------- Poprzedni post napisany at 01:12 ----------

Bartek zapodałem teraz panel CLH/poziomowanie i CLH nie chodzi. to tak powinno być si ?

Opublikowano
  • Autor

3majcie się :hi:dziś znowu obóz pracy czeka :facepalm:mam nadzieje że niedługo to się skończy :naughty:

Opublikowano
3majcie się :hi:dziś znowu obóz pracy czeka :facepalm:mam nadzieje że niedługo to się skończy :naughty:
...dobranoc :lazy:

Bartek zapodałem teraz panel CLH/poziomowanie i CLH nie chodzi. to tak powinno być si ?

Inaczej są piny - trzeba poprzekładać znów...
Opublikowano

ok, chcesz mi powiedzieć jaki gdzie ? trzeba coś dorabiać i prowadzić do MCE ?

Opublikowano
:) graleś/grasz ?
Kompletnie brak czasu... Za dużo się dzieje.

---------- Post dopisany at 01:24 ---------- Poprzedni post napisany at 01:23 ----------

ok, chcesz mi powiedzieć jaki gdzie ? trzeba coś dorabiać i prowadzić do MCE ?

Instalację mamy gotową bo regulacji lamp nie wywalałem wystarczy przepiąć piny. Zaraz to ogarnę.

Opublikowano

okej super. włącznik jest auto już

Opublikowano

A co dokładnie nie działa? Podświetlenie 0/1? Ikona C/LH czy sama funkcja?

Opublikowano

no działało jak miałem stary włącznik z samym CLH. Teraz włożyłem CLH + poziomowanie i CLH nie działa. Poziomowanie musimy też ogarnąć tzn zrobić instalacje tak jakby były zwykłe światła

---------- Post dopisany at 01:37 ---------- Poprzedni post napisany at 01:36 ----------

Podświetlanie chyba działa

Opublikowano
no działało jak miałem stary włącznik z samym CLH. Teraz włożyłem CLH + poziomowanie i CLH nie działa. Poziomowanie musimy też ogarnąć tzn zrobić instalacje tak jakby były zwykłe światła

---------- Post dopisany at 01:37 ---------- Poprzedni post napisany at 01:36 ----------

Podświetlanie chyba działa

Ten kabel który puściłem z MCE do włącznika świateł i zostawiliśmy go na moment gdy dostaniesz włącznik AUTO - zmostkuj go z pinem/kabelkiem 1 we włączniku świateł i układ powinien zadziałać. Oprócz tego zrób mostek we włączniku świateł między pinami 7 i 16 (tym samym zasilisz diodę AUTO).

---------- Post dopisany at 01:51 ---------- Poprzedni post napisany at 01:49 ----------

...generalnie za dużo wersji tam wymyślałeś i teraz już nie pamiętam jak dokładnie wygląda instalacja. Szykowałem ją pod solo C/LH. Poziomowania nie ruszałem - najważniejsze dla niego są piny 2 (szaro/fioletowy) i 3 (szaro/żółty) więc te powinny być na swoim miejscu (jutro sprawdź).

Opublikowano

Ten kabel z MCE do włącznika co zostawiłeś to lata tam sobie ? Jaki kolor powinien być ?

Opublikowano
Ten kabel z MCE do włącznika co zostawiłeś to lata tam sobie ? Jaki kolor powinien być ?

Nieważne jaki kolor - tnij przewód podłączony do pinu 1 włącznika świateł i podłącz mu kabel który zostawiłem luzem. To co uciąłeś i zostaje bez podłączenia, zaizoluj i schowaj gdzieś na słupku A aby się nie walało. Kabel przy pinie 1 utnij w odpowiedniej odległości od kostki - abyś miał miejsce na połączenie przewodów :wink:

Opublikowano

okej :)

Opublikowano
okej :)

...i jutro ładnie raport, że wszystko działa :wink::decayed: