niestandardowy Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 ide spac Panowie, jutro wstaje o 5 a po pracy kierunek suwalki, szukac grzeska
slo Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 narka, szerokości! Pytałem się tu już pewnie. . 1.8T Q czy 3.0v6 ? za i przeciw. zapraszam do dyskusji
jaguś Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Witam Marcin daj znac kiedy moge podleciec najlepiej w sobote jak ci pasuje /
Gwerty Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 ide spac Panowie, jutro wstaje o 5 a po pracy kierunek suwalki, szukac grzeska a ja właśnie wstałem i zaraz ruszam. jak coś do zobaczenia w suwałkach
Bart-S Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 tak, a potem narzekasz jakie te dunlopy Twoje były c**jowe Coś ci się pomyliło - ja nigdy nie jeździłem na Dunlopach.... ---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:28 ---------- narka, szerokości!Pytałem się tu już pewnie. . 1.8T Q czy 3.0v6 ? za i przeciw. zapraszam do dyskusji 1.8T mimo że z Q to nadal będzie ekonomiczne. Jak chcesz się pobawić i włożyć trochę kasy to można z niego zrobić potwora 300KM. 3.0V6 jeśli stać Cię na benzynę (13L spalanie to tutaj norma). Jeździ się fajnie, bardzo przyjemny dźwięk silnika ale kopa od dołu to nie ma - jeździłeś dieslem więc będzie bolało dopóki się nie przyzwyczaisz że na obroty trzeba go troszkę mocniej wkręcać.
slo Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Bartek a zeszłej zimy jak mnie odbierales że Swarzędza jak rozwalilem IC to co miałeś na audi?
Arkadiush Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Opublikowano 7 Listopada 2013 znaczy się Twoja Arek czy coo? chciałbym mieć
rosool88 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Grzesiu lampy są zajebiaszcze, świetna robota:thumbup1:
Maxcudo Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Bartek a zeszłej zimy jak mnie odbierales że Swarzędza jak rozwalilem IC to co miałeś na audi? też o ile dobrze pamiętam, jak się u Vario spotkaliśmy to Dunlopy miałeś Bart swoją drogą napisz do "mrogal". Załatwia opony taniej, niż na stronce oponytanio.pl, własnie czekam za przesyłką, a wcześniej też brałem
Bart-S Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Bartek a zeszłej zimy jak mnie odbierales że Swarzędza jak rozwalilem IC to co miałeś na audi? Bridgestony?
Bart-S Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Bart swoją drogą napisz do "mrogal". Załatwia opony taniej, niż na stronce oponytanio.pl, własnie czekam za przesyłką, a wcześniej też brałem Dzięki ---------- Post dopisany at 23:22 ---------- Poprzedni post napisany at 23:21 ---------- No nie wiem ale narzekales na nie To była ostatnia zima czy jeszcze rok wcześniej? ---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ---------- też o ile dobrze pamiętam, jak się u Vario spotkaliśmy to Dunlopy miałeś Slo robił mi zdjęcia na 17" - trzeba spojrzeć...
Maxcudo Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Bartku, najlepiej wejdź na ta stonkę, wybierz oponę która Tobie odpowiada, rozmiar, indeks, nośność itp i link wyślij mu na PW
Bart-S Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Zaraz napiszę. Slo - problem, który wtedy miałem nie dotyczył opon tylko źle zrobionej zbieżności, którą "ekspert" ustawiał z wywalonym gniazdem wahaczy w zwrotnicy. I rzeczywiście - teraz dotarło do mnie, że przecież przez zjebaną zbieżność wyjeździłem Blizzaki LM30 w jeden sezon na sliki. Opony były potrzebne od razu (jakiś wyjazd, chyba do Bielska) więc brałem co popadnie - zatem może być to Dunlop.
Maxcudo Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 więc brałem co popadnie - zatem może być to Dunlop. tak jest 3D sport czy jakoś tak
Bart-S Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 więc brałem co popadnie - zatem może być to Dunlop. tak jest 3D sport czy jakoś tak Za chwilę 17" wędrują na B6 więc lepiej sprawdzę czy wszystko z nimi OK Jeszcze się okaże, że potrzebne będą 2 komplety opon...
slo Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 tak, dokładnie te 3d sport kuurde brakuje mi audi ---------- Post dopisany at 23:51 ---------- Poprzedni post napisany at 23:50 ---------- koledzy i Bart-S, jak z awaryjnością 3.0 ? idzie to zgazować wogóle ? Bo w gazie całkiem sensownie by to paliło podejrzewam
Rekomendowane odpowiedzi