fantastic Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Jaki gril czy mnie coś pominęło :?: w piatek od 20:00 sie zaczynal strzalem ze sliwowicy aaaaaa to strzał pamiętam :decayed: potem już nic
nike21 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Jaki gril czy mnie coś pominęło :?: w piatek od 20:00 sie zaczynal strzalem ze sliwowicy ja nie piłem tej śliwowicy ...potem tylko skromnie piwko sobie sączyłem sliwowica byla nawet nie czulem ze miala 70 koni... :gwizdanie: cytrynowka tez
Pepin Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Pepinek specjalnie dla Ciebie od dzisiaj ograniczam się z przeklinaniem :gwizdanie: Dziękuję bardzo .. dzisiaj czy od dzisiaj :gwizdanie:? @Kuredu ... gdyby ktoś nie zacytował Mirona .. to nawet nie wiedziałbym, że do mnie coś pisał 2x przeglądałem 10stron w przód i w tył i nie mogłem znaleźc bezpośredniej wypowiedzi Poukładany ... ??? .. ja juz stary jestem i chyba do trumny się układam Musashi robi fotki w jakiejś masakrycznej rozdzielczości .. więc musi je chociaż zmniejszyć
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Pepinek specjalnie dla Ciebie od dzisiaj ograniczam się z przeklinaniem :gwizdanie: Dziękuję bardzo .. dzisiaj czy od dzisiaj :gwizdanie:? na codzień w sumie nie przeklinam w ogóle ... nie mogę sobie na to pozwalać jedynie kiedy są jakieś większe emocje .... tak jak było wczoraj .... więc może być od dzisiaj
kuredu Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 to ja tez mam postanowienie - od dziś :gwizdanie: zaczynam ćwiczyć, narazie w domu pompki, brzuszki itd, a jak trochę wróce do formy to siłownia
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 to ja tez mam postanowienie - od dziś :gwizdanie: zaczynam ćwiczyć, narazie w domu pompki, brzuszki itd, a jak trochę wróce do formy to siłownia szkoda zatem że mieszkamy od siebie tak daleko ..... razem można byłoby ćwiczyć hantelkami ...
nike21 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 to ja tez mam postanowienie - od dziś :gwizdanie: zaczynam ćwiczyć, narazie w domu pompki, brzuszki itd, a jak trochę wróce do formy to siłownia ja mam w planach znowu chodzic na silownie juz od ponad pol roku... i zawsze cos
Iverson Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 to ja tez mam postanowienie - od dziś :gwizdanie: zaczynam ćwiczyć, narazie w domu pompki, brzuszki itd, a jak trochę wróce do formy to siłownia szkoda zatem że mieszkamy od siebie tak daleko ..... razem można byłoby ćwiczyć z butelkami ... :blink: :mysli: :mysli:
nike21 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 to ja tez mam postanowienie - od dziś :gwizdanie: zaczynam ćwiczyć, narazie w domu pompki, brzuszki itd, a jak trochę wróce do formy to siłownia szkoda zatem że mieszkamy od siebie tak daleko ..... razem można byłoby ćwiczyć z butelkami ... :blink: :mysli: :mysli: :polew:
nike21 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 bawisz sie w literówkę widzę wzial przyklad z mistrza :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 bawisz sie w literówkę widzę wzial przyklad z mistrza :gwizdanie: nie mogę brać przykładu z samego siebie , jak by to wyglądało , wręcz narcystycznie , a ja się brzydzę przechwałkami i samouwielbieniem. no cóż skromnie muszę przyznać ,że jestem wspaniały
slaweq Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 to ja tez mam postanowienie - od dziś :gwizdanie: zaczynam ćwiczyć, narazie w domu pompki, brzuszki itd, a jak trochę wróce do formy to siłownia ja mam w planach znowu chodzic na silownie juz od ponad pol roku... i zawsze cos Ja zbierałem się 1,5 roku zeby wrócić na siłownie i udało mi się miesiąc temu, a zmotywował mnie Klubowicz z Resy :>
Iverson Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Ja zbierałem się 1,5 roku zeby wrócić na siłownie i udało mi się miesiąc temu, a zmotywował mnie Klubowicz z Resy :> paker GM??
slaweq Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Ja zbierałem się 1,5 roku zeby wrócić na siłownie i udało mi się miesiąc temu, a zmotywował mnie Klubowicz z Resy :> paker GM?? Ma4ciek
nike21 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 to ja tez mam postanowienie - od dziś :gwizdanie: zaczynam ćwiczyć, narazie w domu pompki, brzuszki itd, a jak trochę wróce do formy to siłownia ja mam w planach znowu chodzic na silownie juz od ponad pol roku... i zawsze cos Ja zbierałem się 1,5 roku zeby wrócić na siłownie i udało mi się miesiąc temu, a zmotywował mnie Klubowicz z Resy :> ja jeszcze mysle zeby zamiast na silke pojsc na Muai Thai :gwizdanie:
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 ja jeszcze mysle ze zamiast na silke nie pojsc na Muai Thai :gwizdanie: przecież możesz i tu i tu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi