Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki gril :mysli: czy mnie coś pominęło :?:

w piatek od 20:00 sie zaczynal strzalem ze sliwowicy :decayed:

aaaaaa to strzał pamiętam :decayed: :decayed: potem już nic :decayed::polew:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jaki gril :mysli: czy mnie coś pominęło :?:

w piatek od 20:00 sie zaczynal strzalem ze sliwowicy :decayed:

ja nie piłem tej śliwowicy ...potem tylko skromnie piwko sobie sączyłem :)

sliwowica byla :good: nawet nie czulem ze miala 70 koni... :gwizdanie:

cytrynowka tez :decayed:

Opublikowano

kto mi łoscypecka pzywiózł?? :cool1:

Opublikowano

Pepinek specjalnie dla Ciebie od dzisiaj ograniczam się z przeklinaniem :naughty: :gwizdanie:

Dziękuję bardzo :) .. dzisiaj czy od dzisiaj :gwizdanie:?

@Kuredu ... gdyby ktoś nie zacytował Mirona .. to nawet nie wiedziałbym, że do mnie coś pisał :D

2x przeglądałem 10stron w przód i w tył i nie mogłem znaleźc bezpośredniej wypowiedzi :D

Poukładany ... ??? .. ja juz stary jestem i chyba do trumny się układam :kox:

Musashi robi fotki w jakiejś masakrycznej rozdzielczości .. więc musi je chociaż zmniejszyć

Opublikowano

Pepinek specjalnie dla Ciebie od dzisiaj ograniczam się z przeklinaniem :naughty: :gwizdanie:

Dziękuję bardzo :) .. dzisiaj czy od dzisiaj :gwizdanie:?

na codzień w sumie nie przeklinam w ogóle ... nie mogę sobie na to pozwalać jedynie kiedy są jakieś większe emocje .... tak jak było wczoraj ....

więc może być od dzisiaj :)

Opublikowano

to ja tez mam postanowienie - od dziś :gwizdanie: zaczynam ćwiczyć, narazie w domu pompki, brzuszki itd, a jak trochę wróce do formy to siłownia

Opublikowano

to ja tez mam postanowienie - od dziś :gwizdanie: zaczynam ćwiczyć, narazie w domu pompki, brzuszki itd, a jak trochę wróce do formy to siłownia

szkoda zatem że mieszkamy od siebie tak daleko ..... razem można byłoby ćwiczyć hantelkami ... :naughty:

Opublikowano

ja mam w planach znowu chodzic na silownie juz od ponad pol roku... i zawsze cos :wallbash:

Opublikowano

szkoda zatem że mieszkamy od siebie tak daleko ..... razem można byłoby ćwiczyć z butelkami ... :naughty:

:shocked::blink::shocked::blink::shocked::blink: :blink: :shocked::blink::mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :tongue4::decayed:
Opublikowano

szkoda zatem że mieszkamy od siebie tak daleko ..... razem można byłoby ćwiczyć z butelkami ... :naughty:

:shocked::blink::shocked::blink::shocked::blink: :blink: :shocked::blink::mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :tongue4::decayed:

:polew: :polew:

Opublikowano

bawisz sie w literówkę widzę :tongue4::polew:

Opublikowano

wzial przyklad z mistrza :gwizdanie:

Opublikowano

wzial przyklad z mistrza :gwizdanie:

nie mogę brać przykładu z samego siebie , jak by to wyglądało , wręcz narcystycznie , a ja się brzydzę przechwałkami i samouwielbieniem. no cóż skromnie muszę przyznać ,że jestem wspaniały :decayed::polew:
Opublikowano

ja mam w planach znowu chodzic na silownie juz od ponad pol roku... i zawsze cos :wallbash:

Ja zbierałem się 1,5 roku zeby wrócić na siłownie i udało mi się miesiąc temu, a zmotywował mnie Klubowicz z Resy :>

Opublikowano

cześć Vario :hi:

Opublikowano

Ja zbierałem się 1,5 roku zeby wrócić na siłownie i udało mi się miesiąc temu, a zmotywował mnie Klubowicz z Resy :>

paker GM?? :naughty::cool1:

Opublikowano

paker GM?? :naughty::cool1:

Ma4ciek :naughty:

Opublikowano

ja jeszcze mysle zeby zamiast na silke pojsc na Muai Thai :gwizdanie:

Opublikowano

ja jeszcze mysle ze zamiast na silke nie pojsc na Muai Thai :gwizdanie:

przecież możesz i tu i tu :gwizdanie: