Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja jeszcze mysle ze zamiast na silke nie pojsc na Muai Thai :gwizdanie:

przecież możesz i tu i tu :gwizdanie:

ciekawe tylko skad czas na to wezme... :mysli:

nie mowiac zeby znalesc czas na forum :naughty:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cześć WARIATY !

Dziękujemy za ZLOT i trasę do i z Bukowiny i mega wyczesane towarzystwo na Zlocie.

Slawek gratki fioletu, w tym roku jest w modzie :)

Miron dzięki za towarzystwo i dobry humor i docenienie naszych klekotów :)

itd. itd. brak słów :)

Jesteście mega goście :)

Opublikowano

dobra, spadam troche popracowac... do pozniej :hi:

Opublikowano

słuchajcie - mam 5 darmowych numerów w plusie i tylko 4 zajęte- paula, mackom, brat i krystyna z gazowni, bo reszta wszyscy mają z innej sieci. chce ktos bym do niego dzwonił co chwila???

Opublikowano

miałem się zapytać ,jak ośki dawały radę wjechać pod górki?? ciężko było?? :mysli:

Opublikowano

Suli dzięki za docenienie GLEBY hiih

Opublikowano

ja mam w orange :>

Opublikowano

słuchajcie - mam 5 darmowych numerów w plusie i tylko 4 zajęte- paula, mackom, brat i krystyna z gazowni, bo reszta wszyscy mają z innej sieci. chce ktos bym do niego dzwonił co chwila???

kiedyś była taka usługa w jakiejś sieci ,że jak do niego dzwoniłeś to mu kasę na karcie nabijałeś , może to jeszcze jest i znajadzie się jakiś potrzebujący :gwizdanie: :cool1:
Opublikowano

Pepin pisałem, pisałem - tu masz wszystko w kupie :decayed: ( żebyś szukać nie musiał )

długo coś jadą... :mysli:

powinni wylądować do 22.00 :wink4:[br]Dopisany: 22 Marzec 2009, 21:55_________________________________________________

jol, opowiadaj :decayed:

Tomek, ale tego sie nie da opowiedzieć... taki był :kox:

Siemanko :hi:

widze,że ktoś tu zmienił barwy :gwizdanie: :decayed:

Też jestem zaskoczony, bardzo milo zaskoczony :decayed:

Ps. Dzięki :hi:

a ja nie :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Marzec 2009, 21:56_________________________________________________dzięki wszystkim z ekipy Poznańskiej za wspaniałe towarzystwo i mega zabawę w Bukowinie :notworthy::good:

Szczególne podziękowania za drogę powrotną ( od samego Zakopca ) W tak reprezentacyjnej, zgranej i wyróżniającej się kolumnie jeszcze nie jechałem :good: o Waszych furkach nie wspominając ( same kozackie fury ).Jestem pod wrażeniem jazdy z Wami - bez szaleństwo, wszystko z głową, pełne zgranie na CB, relacja z sytuacji na drodze w każdej minucie - najwyższy poziom a nie jak to ma ma często miejsce ( na wariata , na trzeciego , 140 przez miasto, żeby pokazac kto ma jaką fure i.t.d.

PEŁEN PROFESJONALIZM - JESZCZE RAZ DZIĘKI :good:

Ps. Kuredu jako prowadzący zdałeś na 6 - chyba lubisz te robote :decayed::wink4:

i dzięki za możliwość sprawdzenia furki - silniczek masz miodzio :good:

pozdrowienia dla wszystkich :hi:

[br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 12:27_________________________________________________

pochwalcie sie jeszcze spalaniem po całej trasie - u mnie staneło na 8,0 a jak reszta ? Kuredu, Pepin i inni ?

Ps. Pepin nie mogę przeboleć Twojego magnesu - szkoda że nie dało sie po niego wrócić :(

Ekipa KR wracała w tej samej pogodzie i jechali znacznie szybciej i u nikogo nic nie zwiało, dziwna sprawa

Opublikowano

Iverson i ośki i gleba dawała radę :) dzięki kolegom i komunikatom na CB o dziurach itp. jakoś dojechałem bez uszkodzeń, ale raz iskry przy 140 poszły :)

Opublikowano

A co do magnesu to oczywiście się dorobi natomiast o wysyłce pogadamy jak już będzie tak daleko :wink4:

Opublikowano

Iverson i ośki i gleba dawała radę :) dzięki kolegom i komunikatom na CB o dziurach itp. jakoś dojechałem bez uszkodzeń, ale raz iskry przy 140 poszły :)

kurde massakrę tam pewnie robiłeś niezłą tym wyglądem furki , hyhyhy , iskry to chyba normalka przy 140 i szurnięcie o asfalt :decayed:
Opublikowano

Vario zapomniałem powiedzieć że za każde ostrzeżenie o dziurach itp biorę po 5pln, także przyślę Ci fakturkę na jakieś 800pln :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

miałem się zapytać ,jak ośki dawały radę wjechać pod górki?? ciężko było?? :mysli:

raczej było ok ..... ja dałem radę bez problemu na szczęście :)

Opublikowano

Vario zajebiaszczą miałeś czapkę z futrzaka :polew: :polew: :decayed: , genialna

Opublikowano

Vario zajebiaszczą miałeś czapkę z futrzaka :polew: :polew: :decayed: , genialna

a gdzie Ty widziałeś to :mysli: zapodaj linka jak możesz ....

Opublikowano

Czapka jak czapka, rogi się liczyły :)

Opublikowano

a gdzie Ty widziałeś to :mysli: zapodaj linka jak możesz ....

Jarko wrzucił zdjęcie ale zniknęło z fotosika , pewnie później się pojawi :good:
Opublikowano

no właśnie .... kurcze nic nie widać a szkoda :kwasny:

Opublikowano

Pany oglądam zdjecia i zaraz wrzucę na stronkę, rewelka normalnie :polew: