Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc Pawel :)

wyspany? :cool1:

dopiero co wstalem i połamany sie czuje [br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 09:55_________________________________________________Slaweq gratuluje

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki Paweł :wink4::hi:

Opublikowano

pochwalcie sie jeszcze spalaniem po całej trasie - u mnie staneło na 8,0 a jak reszta ? Kuredu, Pepin i inni ?

Ps. Pepin nie mogę przeboleć Twojego magnesu - szkoda że nie dało sie po niego wrócić :(

Ekipa KR wracała w tej samej pogodzie i jechali znacznie szybciej i u nikogo nic nie zwiało, dziwna sprawa

cześć :)

spalanie w obydwie strony podobne 7.3-7.4

@Miron .. rób następną pojedynczą sztukę :), bo teraz to jak te ośki kulawy będę jeździł :cool1:

Z wysyłką zobaczymy .. bo Pawel_poznan się dopytywał, więc może ktoś sie jeszcze skusi z WLKP

i jedną paczke zrobisz, a z doświadczenia wiem, że pakowanie to najbardziej przerąbana sprawa :)

Odpadła mi ta, którą po krokwią odkleiłem z boku i maskę nakleiłem i później spowrotem na drzwi ..

pewnie trochę brudu się dostało i wilgoci i poszło w siną dal ...

Raz na wozie raz pod wozem .. z 5 lat temu ze zlotu z drugą kurtką wróciłem ..

więc wyrównało się - coś na plus coś na minus :D

@A Sławkowi kto taką ŚLIWĘ nabił :rolleyes: ?

Opublikowano

witam z rana :hi:

moje spalanie średnie to 6.0 l więc jest ok.....

Kurcze ale nogi mnie bolą od pingla i tańców piątkowych :mysli:

Opublikowano

u mnie spalanie wachało sie miedzy 7,8 a 8,4 :ON: i jestem happy

Opublikowano

Slaweq gratulacje i dzieki za kubki :naughty:

Opublikowano

chciałem się pytać czemu Ty nie w pracy ale przypomniałem sobie że masz wolne dzisiaj ...... a jak się czujecie ...pozdro dla dziewczyn :cool1:

Opublikowano
:siema: wszystkim ---oczywiście jak wszyscy gratulacje dla Slaweq
Opublikowano

chciałem się pytać czemu Ty nie w pracy ale przypomniałem sobie że masz wolne dzisiaj ...... a jak się czujecie ...pozdro dla dziewczyn :cool1:

obudził sie spamer :naughty::tongue4:

Opublikowano

np Paweł droga do bukowiny wyszło jakieś 7,9 a powrót 7,4-no ale twój multitronic to rewelacja spalanie :good:
Opublikowano

pochwalcie sie jeszcze spalaniem po całej trasie - u mnie staneło na 8,0 a jak reszta ? Kuredu, Pepin i inni ?

Ps. Pepin nie mogę przeboleć Twojego magnesu - szkoda że nie dało sie po niego wrócić :(

Ekipa KR wracała w tej samej pogodzie i jechali znacznie szybciej i u nikogo nic nie zwiało, dziwna sprawa

dzien dobry :hi:

do poczatku autostrady za lodzia 5,4. u wrot poznania 5,8 :naughty:

Opublikowano

a dzieki dziewczyny spoko Pati tylko zmeczona jest a Julcia juz id 7.00 bajki oglada

Opublikowano

Podziękowania wszystkim za tak zajebistą jazde -jechało się z wami za........cie aż brak słów :notworthy: :notworthy: :notworthy::hi:[br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 10:26_________________________________________________

to twoje auto coś pali w ogóle :gwizdanie: :gwizdanie: :cool1:

dzien dobry :hi:

do poczatku autostrady za lodzia 5,4. u wrot poznania 5,8 :naughty:

Opublikowano

do poczatku autostrady za lodzia 5,4. u wrot poznania 5,8 :naughty

biedna turbawka....żaluzje przyspawane bedą wkrótce :tongue4:

Opublikowano

obudził sie spamer :naughty::tongue4:

już myślałem że przywitasz mnie mistrzuniu :naughty: :gwizdanie:

Piotruś miło było Cieę poznać .... rewanż na następnym zlocie ...aaaaa i wpadnij do Poznania z żoną i dzieckiem , koniecznie....ugotuje rosół :naughty::polew:

Opublikowano

do poczatku autostrady za lodzia 5,4. u wrot poznania 5,8 :naughty

biedna turbawka....żaluzje przyspawane bedą wkrótce :tongue4:

i póżniej bedzie wklejał logi do oceny ,że auto nie jedzie,że coś nie tak... :decayed::cool1:
Opublikowano

..ugotuje rosół :naughty

lubie rosół :naughty:

Opublikowano

Musze dzisiaj wymyc i wyluksowac auto bo jak je wczoraj zobaczylem to wyglada jakby sie całe przedszkole tam najadło :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Musze dzisiaj wymyc i wyluksowac auto bo jak je wczoraj zobaczylem to wyglada jakby sie całe przedszkole tam najadło :gwizdanie: :gwizdanie:

Paweł u mnie jest dokładnie tak samo .... aż myślałem że panią przedszkolankę przez kolano przełoże :gwizdanie: :>

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: dobre ale to chyba u wszystkich ,którzy wieżli dzieciaki :good: