Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 to kto jak nie promil moze glos RMF-FM może być zamiennie
Musashi Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 a co Ci się stało Bart-S ?/ Założyłem stare okablowanie do nowej podsufity i... oświetlenie przestało działać. Ambient świecił ale ledy/żarówy już nie. Szukałem bezpiecznika ale nie znalazłem - u Vario okazało się że sprawdzałem nie te bezpieczniki. Generalnie auto mam w środku rozebrane - problem z wiązką. Nowa podsufita ma ledy przy osłonach przeciwsłonecznych (mój stary przewód nie ma tej wiązki). Nie mogę użyć nowej wiązki bo... nie ma przewodu to lusterka fotochrom i na dodatek brak kabla do oświetlenia bagażnika. Jutro poszukam kogos kto mi to "naprawi" przeciez przewody mozna uzupelnic, po co wiazki wymieniac?
nike21 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 powitac wszystich wieczorowa pora tak idziecie z ta poezja ze nadazyc nie idzie... :gwizdanie: aaa i ja zaden promil nie jestem - ok??!! zmieniasz nicka? nie bo Nikus to od Nikodema i mi nie bedzie pasowac
Bart-S Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 a co Ci się stało Bart-S ?/ Założyłem stare okablowanie do nowej podsufity i... oświetlenie przestało działać. Ambient świecił ale ledy/żarówy już nie. Szukałem bezpiecznika ale nie znalazłem - u Vario okazało się że sprawdzałem nie te bezpieczniki. Generalnie auto mam w środku rozebrane - problem z wiązką. Nowa podsufita ma ledy przy osłonach przeciwsłonecznych (mój stary przewód nie ma tej wiązki). Nie mogę użyć nowej wiązki bo... nie ma przewodu to lusterka fotochrom i na dodatek brak kabla do oświetlenia bagażnika. Jutro poszukam kogos kto mi to "naprawi" przeciez przewody mozna uzupelnic, po co wiazki wymieniac? Musashi, czy mam rozumieć że się podejmiesz?
Adas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Adas ale tylko w pozytywnym sensie jak by co !!!!
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 ale zmęczony jestem ...teraz czuje że zlot wychodzi ..... pójdę sprawdzić czy nic nie słychać
nike21 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 ale zmęczony jestem ...teraz czuje że zlot wychodzi ..... pójdę sprawdzić czy nic nie słychać gdzie leziesz?
Bart-S Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 ...a możecie mi powiedzieć gdzie wchodzi kostka okablowania podsufity? Co mam rozebrać żeby się do niej dostać?
Musashi Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 a co Ci się stało Bart-S ?/ Założyłem stare okablowanie do nowej podsufity i... oświetlenie przestało działać. Ambient świecił ale ledy/żarówy już nie. Szukałem bezpiecznika ale nie znalazłem - u Vario okazało się że sprawdzałem nie te bezpieczniki. Generalnie auto mam w środku rozebrane - problem z wiązką. Nowa podsufita ma ledy przy osłonach przeciwsłonecznych (mój stary przewód nie ma tej wiązki). Nie mogę użyć nowej wiązki bo... nie ma przewodu to lusterka fotochrom i na dodatek brak kabla do oświetlenia bagażnika. Jutro poszukam kogos kto mi to "naprawi" przeciez przewody mozna uzupelnic, po co wiazki wymieniac? Musashi, czy mam rozumieć że się podejmiesz? przywiez auto do poznania
nike21 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 co tam chłopaki a wporzo... namawiaja mnie na gg na jakies glosowania czy cus
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 co tam chłopaki a co Cię to za drzwi a gdzie mam iść
nike21 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 co tam chłopaki a co Cię to za drzwi a gdzie mam iść hahahaha :polew: chyba Ci sie cytaty pomylily :naughty:
kuredu Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 co tam chłopaki a co Cię to a to mnie to że jeszcze mi z trasy zostało i się ciągle pytam
Adas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 co tam chłopaki a co Cię to za drzwi a gdzie mam iść :polew:
nike21 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 co tam chłopaki a co Cię to a to mnie to że jeszcze mi z trasy zostało i się ciągle pytam ciekawe czy mlodzik przejechal te ostatnie swiatla bo cos go nie slychac... :polew:
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 ale zmęczony jestem ...teraz czuje że zlot wychodzi ..... pójdę sprawdzić czy nic nie słychać gdzie leziesz? za drzwi a gdzie mam iść :polew:
nike21 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 ale zmęczony jestem ...teraz czuje że zlot wychodzi ..... pójdę sprawdzić czy nic nie słychać gdzie leziesz? za drzwi a gdzie mam iść :polew: :polew:
Adas Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 co tam chłopaki a co Cię to a to mnie to że jeszcze mi z trasy zostało i się ciągle pytam ciekawe czy mlodzik przejechal te ostatnie swiatla bo cos go nie slychac... :polew: byl dzisiaj na chwile nie nadrabiasz zaleglosci ? :decayed: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi