duluki Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 coś się ludzie ociągają z wpłatami za zlot coś się dzieje???? [br]Dopisany: 20 Maj 2009, 22:24_________________________________________________leci pomalutku .powoli szykuję się do urlopiku [br]Dopisany: 20 Maj 2009, 22:25_________________________________________________a jak idzie organizacja zlotu?? Z karaoke nic nie udało mi się wykombinować,a Wy coś załatwiliście
Madas Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 organizacja zlotu w porządku .... ludzie zapomnieli o zaliczkach i teraz wpłacają na ostatnią chwilę .... z karaoke nie myśleliśmy w sumie teraz ....
nike21 Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 powiem Wam ze Kijakow to moze i po pijaku idzie przegadac ale na trzezwo to nie ma hu*a oczywiscie nie wszystkich Kijakow sie to tyczy, tylko wiadomo ktorych :gwizdanie:
Madas Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 no to ja zawsze mówiłem że znalazłem kogoś kto mnie przegadał [br]Dopisany: 21 Maj 2009, 08:20_________________________________________________aaa witam nr1
Adas Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Ja dzisiaj od 3:30 w pracy teraz chwilka odpoczynku i dalej do pracy
Madas Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 trzeba zaraz do pracy ruszać ....a nie chce mi się dzisiaj jak cholerka
Piechol Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 czesc Adas sam siebie witasz? trzeba zaraz do pracy ruszać ....a nie chce mi się dzisiaj jak cholerka ja już zaczynam "gorący okres" powoli i muszę na ksero skoczyć i się pouczyć...
Madas Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 no ja gorący okers to mam zawsze jak mam gorący okres
Musashi Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 zapowiada sie sloneczny dzien, co by tu porobic
kuredu Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 powitać i co tu robić z tak pięknie rozpoczętym dniem byłem już na Policji z bratem dmuchnąć w rurę dla spokojności żeby mógł brachol do Lublina wracać a teraz czas na ospoczynek po 7 dniach imprezowania i koniec kurde proszę mnie więcej nigdzie nie wyciągać, przynajmniej nie dziś
Młodzik Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 powitać i co tu robić z tak pięknie rozpoczętym dniem byłem już na Policji z bratem dmuchnąć w rurę dla spokojności żeby mógł brachol do Lublina wracać a teraz czas na ospoczynek po 7 dniach imprezowania i koniec kurde proszę mnie więcej nigdzie nie wyciągać, przynajmniej nie dziś a ciekawe kto mnie wczoraj wyciągnął :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi