Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra ja też idę do kina na "Wojna polsko - ruska " :naughty::evil:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nike21 instalacja będzie powiedzmy, że nie widoczna po za tym to nie anty radar co by gnój robili. Inna sprawa, że przegląd w stacji będę miał w marcu przyszłego roku więc auto jak nówka i nie robią problemów na stacji.

vario tu nie chodzi o to ze auto nowka czy ze to nie anty radar... chodzi o to ze przepisy nie pozwalaja na zamontowanie w aucie sygnalu dzwiekowego o takim tonie. nawet zwykle trabki z marketu za 50zl sa niedozwolone a co dopiero potezne pneumaty o dzwieku lokomotywy :decayed:

Opublikowano

ide chyba do kina na wojne polsko-ruską idzie ktos :mysli:

ja idę ..... ale z Weroniką też bo jej obiecałem i nie wiemy co z Julką :kwasny:

My z Karolem idziemy jutro po południu, bo nasze panny imprezują na urodzinach u koleżanki :tongue4:

Opublikowano

wróciłem z kina .... film " Wojna polsko - ruska " jak dla mnie jest filmem ciężkim , bardzo zakręconym i do tego watro być na spidzie....... jak dla mnie taki se .....

Opublikowano

wróciłem z kina .... film " Wojna polsko - ruska " jak dla mnie jest filmem ciężkim , bardzo zakręconym i do tego watro być na spidzie....... jak dla mnie taki se .....

a dla mnie zbyt ciężki i gdyby nie kilka dobrych tekstów to by tragedia była

co nie zwyrolu

Opublikowano

noooo kurna chcesz się bić :evil:

Opublikowano

Ja nie mogę, wszyscy kimają ?

nike21 a kogo interesuja jaki mam klakson, instalacja jest niezależna od ori gwizdałki, diagności nie zaglądają do schowków hihih, nie jedną furę przeglądalem w stacjach diagnostycznych i nikt nie sprawdzał klaksonu, no może 1 na 10 autek. Kiedyś śmigałem Lexem matki i okazało się, że świeżo po przeglądzie a od 4 miechów nie miała klaksonu bo się kabelek odczepił. Ton klaksonu nie ma znaczenia, jak już to dB ma znaczenie, mój będzie miał pomiędzy 120-150 dB :):):)

Opublikowano

barwa dzwieku tez ma znaczenie :wink4:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi: :hi: :hi: wstawać śpiochy :kox:

jakie spiochy :mysli::naughty:

Opublikowano

witam kolegow :hi:[br]Dopisany: 23 Maj 2009, 07:56_________________________________________________ :mysli: chyba wszyscy odsypiaja jakas impre?[br]Dopisany: 23 Maj 2009, 08:02_________________________________________________no nie! ja uzywam kompa starego przed jego przyjazdem do pracy a wy jeszcze kimacie :evil2: . wstswac szkoda dnia!!! :naughty:[br]Dopisany: 23 Maj 2009, 08:17_________________________________________________no to milego dnia zycze wszystkim spiochom :tongue4: . musze spadac do pracy :ad:

Opublikowano

elo :cool1:

Opublikowano

cześć :hi:

boniu o której wy wstajecie :shocked:

Opublikowano

Powitać wszystkich i dlaczego nie ma tu nikogo o 5 rano??? a w pracy nuda jak to w sobotę :gwizdanie:

Opublikowano

przecież jest już po 8 .....

cześć Duluki :hi:[br]Dopisany: 23 Maj 2009, 08:55_________________________________________________oooo Tomek wstał :cool1:

Opublikowano

siemka ja już rano na bazarku , teraz śniadanko i o 13.00 mam ślub koleżanki :dance: :dance: :dance: :dance:

Opublikowano

Ty lepiej żadnej polerki nie rób tych alu ....[br]Dopisany: 23 Maj 2009, 09:01_________________________________________________tak jak jest wygląda zajebioza :good: