variocustoms Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Hihi, kuredu kiedy i gdzie i która będzie stymulantem ? A tak na koniec to koniec z OT śpijcie dobrze
kuredu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Hihi, kuredu kiedy i gdzie i która będzie stymulantem ? A tak na koniec to koniec z OT śpijcie dobrze Madas bedzie stymulantem
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Hihi, kuredu kiedy i gdzie i która będzie stymulantem ? A tak na koniec to koniec z OT śpijcie dobrze Madas bedzie stymulantem no ja Wam mogę wystymulować ale wiesz co
variocustoms Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Łeeee to 10 mm w zwisie nie zaliczę !!!!!
Bart-S Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 za***iście - nic się nie dzieje Dzięki Bart!
variocustoms Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Madas i kuredu mieliście iść w kimono i co ????
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Madas i kuredu mieliście iść w kimono i co ???? ok spadam
Bart-S Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Adaś wymieniłes w końcu to koło pasowe? Bartek, mam nadzieję że żona nie była mocno zła... ;(
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Adaś wymieniłes w końcu to koło pasowe? wymieniłem .... zajeboza teraz się jedzie :kox: termostat też wymieniony i spala dużo mniej teraz tylko filtr paliwa oleju i olej ....[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 00:23_________________________________________________dzięki Bartek za info i kontakt
Bart-S Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Heheheh, nieźle Może sam pomyślę nad termostatem? Spanky kiedyś doradzał wymianę... ale fajnie że autko już masz sprawne Adaś wymieniłes w końcu to koło pasowe? wymieniłem .... zajeboza teraz się jedzie :kox: termostat też wymieniony i spala dużo mniej teraz tylko filtr paliwa oleju i olej ....[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 00:23_________________________________________________dzięki Bartek za info i kontakt Cała przyjemność po mojej stronie, cieszę się że mogłem pomóc
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 też bardzo się cieszę tym bardziej że w środę jadę do chaty na pomorze
variocustoms Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Bart-S była lekko zła ale zapodałem jej killera i zabrakło jej słów
Rekomendowane odpowiedzi