Adas Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 przecież była jak nas jeszcze nie bylo jakbys byl na 16 tak jak sie spot zaczynal to bys sie z nia zobaczyl a jednak widzialem Malutka, tylko nie pamietam chyba jeszcze wczorajszy bylem
malutka:) Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 przecież była jak nas jeszcze nie bylo jakbys byl na 16 tak jak sie spot zaczynal to bys sie z nia zobaczyl a jednak widzialem Malutka, tylko nie pamietam chyba jeszcze wczorajszy bylem No właśnie !!!!!!!!
duluki Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 to kto pójdzie za mnie do pracy na noc?? sama przyjemność gwarantuję komputer i ciepłą kawkę :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 to kto pójdzie za mnie do pracy na noc?? sama przyjemność gwarantuję komputer i ciepłą kawkę :gwizdanie: i to jest ta przyjemność ?? komputer i kawa?? ja mam to teraz
malutka:) Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 ello masz foty?? mam już zapodaję Ci na GG oki
Madas Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 a ja siedze i robię rzeczy związane ze zlotem :gwizdanie:
Pawel_Poznan Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 a ja siedze i robię rzeczy związane ze zlotem :gwizdanie: cały czas jeszcze to jakas masakra
Patrykbor Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 a ja siedze i robię rzeczy związane ze zlotem :gwizdanie: cały czas jeszcze to jakas masakra weź tyle bydła ogarnij
Rekomendowane odpowiedzi