Madas Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 opierdalanka dziś na całego kurcze to tak jak u mnie ... zaraz jadę do Factory jakieś spodenki sobie kupię może i gacie ....
Bart-S Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Kurcze chopy tak sobie myślę nad tą dokładką S-Line... Na allegro nic nie ma, jeśli już coś wyhaczę to cały zderzak tak jak wentyl za 500zł, i tak do malowania, nie do końca wiadomo jak stan - trzeba będzie po to jechać czyli przynajmniej +100zł paliwo. No to jak wezmę z AP ze zniżką 20% to wyjdzie na to samo a część będzie nowa... Może jednak zamówię?
Bart-S Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 I chyba tak zrobię FINE, koniec zmiany - do zobaczenia wieczorem...
Madas Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 no i w tym Faktory nic normalnie nie ma [br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 16:44_________________________________________________idę z Julką na spacer ...więc do potem
duluki Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 no i w tym Faktory nic normalnie nie ma [br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 16:44_________________________________________________idę z Julką na spacer ...więc do potem Madas wogóle w Luboniu nic nie ma
Iverson Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 ogólnie jeszcze się nie spotkałem , żeby w factory coś ciekawego było :thumbdown: , robią szum a h*ja jest
Madas Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 no i w tym Faktory nic normalnie nie ma [br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 16:44_________________________________________________idę z Julką na spacer ...więc do potem Madas wogóle w Luboniu nic nie ma zgadzam się nie Lubie tego rewiru za bardzo ogólnie jeszcze się nie spotkałem , żeby w factory coś ciekawego było :thumbdown: , robią szum a h*ja jest robią szum jakby luks towary i mega wyprzedaże a tu nic nie ma .... stare buty i spodnie których nikt już nie chce nosić
duluki Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 ogólnie jeszcze się nie spotkałem , żeby w factory coś ciekawego było :thumbdown: , robią szum a h*ja jest I tutaj muszę Ci przyznać rację :good:[br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 17:54_________________________________________________widzę Madasku że impra była przednia :good:
Madas Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 widzę Madasku że impra była przednia :good: była super superowa Siemka wszystkim siemanko
nike21 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 witam wieczornie za niedlugo jade polatac Accordem TYPE R
Adas Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 k**wa wyrypalem w jakiegos pajaca :wallbash: :wallbash:
Iverson Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 jak to w mieście czy jak?? Nic Ci nie jest?? , fura bardzo pognieciona??
Piechol Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 ku***a wyrypalem w jakiegos pajaca :wallbash: :wallbash:
Adas Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 nie jest tak zle, bylo slizgo i nie wyhamowalem.. ucieklem troche w lewo i ryplem prawa strona, w sumie zderzak do wymiany, lekko maska mi sie wgniotla, spryskiwacz od lamp do wymiany, lampa mi troche weszla do srodka
Rekomendowane odpowiedzi