Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co tam słychac?

siemanko Pawcio :hi:

witam :hi:. Mam pytanie. Czy ktoś z was ma zamontowaną taką zabawkę pod tytułem Turbo Timer? Jeżeli tak to jaki i jak się sprawuję? Potrzebuję do swojej niuni takie coś zaimplementować, gdyż jak jeżdżę po mieście :evil: i za krótką ostudzę turbinkę, to wnet się zapie...a syfem i potem muszę ją przeganiać po banie.

nic mi nie mów mam to samo i ostatnio ganiam go kiedy się da ale i tak daje do czyszczenia turbinkę i dolot :)

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

http://www.vimeo.com/6332747

jak fajnie można zrobić mk1 :naughty::decayed:

Opublikowano

Paweł jebnął 3500 stronę :)

Opublikowano

dlatego chyba sobie zrobię wczesną gwiazdkę :>.Tylko jeszcze nie wiem jaki kupić :mysli:

Opublikowano

czyzby nowy skyline gt-r :mysli:

subaru impreza

Opublikowano

dlatego chyba sobie zrobię wczesną gwiazdkę :>.Tylko jeszcze nie wiem jaki kupić :mysli:

pokaż co?? :naughty::decayed:
Opublikowano

a na forum nikt nie opisuje jaki kupić :) ?

Opublikowano

spadam na filmik, bede pozniej

Opublikowano

co tam oglądasz :mysli:

Opublikowano

co tam oglądasz :mysli:

zawod gangster

Opublikowano

na jakim kanale ?

Opublikowano

aaaaaaaaaaaa :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

:hi:

Ohkyomon looknij na http://www.jdl-performance.com/ tam mają dobre turbo timery i inne gadżety :)

dzięki Bartek :good:. już przeglądam[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 20:56_________________________________________________fajne,ładne. Chociaż z drugiej strony sobie myślę, że turbo timer jest mi potrzebny do chłodzenia turbiny,a nie do efektów wizualnych. Może jednak skuszę się na polski produkt. Przecież to tylko przekaźnik i układ elektroniczny odpowiadający za upływanie czasu. :mysli:. a muszę mieć jakieś logiczne miejsce na wskaźnik egt i boosta

Opublikowano

witka,

dziś założyłem zimówki 16 węższe niż 18 opona lux sie trzyma nie to co te 18 , esp prawie wcale nie ingeruje i ma taki wyjeb że ku***a mać.dobrze że biegi są długie to nie trza co chwila wajchą machać ale teraz mógłbym się z Q w pile na lotnisku z miejsca próbować, start jest wiele lepszy a elestyczność od 50-60 miazga. tak kolosalna różnica w stosunku do 18 że aż jestem w szoku. ale mysle tez ze jakość opon swoje robi bo koła tak nie buksują.

Opublikowano

Kupisz tanio, kupisz 2 razy, jak już rezasz to rezaj na dobrych komponentach[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 21:13_________________________________________________kuredu :hi:, pamiętaj, że zimówki mają lamelki które się wgryzają w asfalt no i mieszanka zimowa przy tych temp. jest znacznie bardziej przyczepna, ale zimówki też się szybciej zużywają i wg. speców krzemionka zawarta w zimówkach traci swoje właściwości po 2 sezonach

Opublikowano

Przeglądam tego gościa od polskich modułów.hmm, może masz jednak rację.

Opublikowano

Wiem to z autopsji nie tylko rezania samochodów, są 2 opcje albo robisz coś sam - pod warunkiem, że masz wiedzę albo ufasz znanym dobrym markom - jak masz zamonotwać shit lepiej wcale tego nie rób