Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witka,

dziś założyłem zimówki 16 węższe niż 18 opona lux sie trzyma nie to co te 18 , esp prawie wcale nie ingeruje i ma taki wyjeb że ku***a mać.dobrze że biegi są długie to nie trza co chwila wajchą machać ale teraz mógłbym się z Q w pile na lotnisku z miejsca próbować, start jest wiele lepszy a elestyczność od 50-60 miazga. tak kolosalna różnica w stosunku do 18 że aż jestem w szoku. ale mysle tez ze jakość opon swoje robi bo koła tak nie buksują.

trochę dziwne, a jaka różnica w szerokości? :mysli: niby szersze się lepiej trzymają :naughty:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wojtek ale ja wiem gdzie leży przyczyna i wcale nie w szerokości choć w tym też ale nie tak w znaczącym stopniu

Opublikowano

Wojtek ale ja wiem gdzie leży przyczyna i wcale nie w szerokości choć w tym też ale nie tak w znaczącym stopniu

no to podziel się widzą :naughty:

Opublikowano

Piechol przeczytaj to co ja napisałem to będziesz wiedział, wy młokosy się nie znacie :)

Opublikowano

Piechol przeczytaj to co ja napisałem to będziesz wiedział, wy młokosy się nie znacie :)

tylko to wiem, ale zawsze myślałem że szerokość opony ważniejsza... chyba, że w niskich temperaturach letnia opona już się tak dobrze nie trzyma drogi... ja u siebie nie mam mocy żeby takie cuda sprawdzać :polew::wink4:

Opublikowano

Szeroka opona na lato na suchym jest OK, zimą nie i na mokrym szeroka opona jest bardziej podatna na aquaplaning, różnicę czuć już jak przechodzisz z 205 na 225 albo 235, dużą rolę odgrywa też waga auta, im niższa tym szersza opona na wodzie gorzej się zachowuje. Jak chce się szybko śmigać w zakrętach i dobrze hamować na suchym to szeroka opona jest ok, w innych warunkach węższa opona daje lepsze efekty. Im wyższy profil tym precyzja prowadzenia spada wprost proporcjonalnie.

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

przesiadłem się z 225 na 205 :wink4: dzięki za wykład :good:[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 23:02_________________________________________________

yo :hi:
Opublikowano

Szeroka opona na lato na suchym jest OK, zimą nie i na mokrym szeroka opona jest bardziej podatna na aquaplaning, różnicę czuć już jak przechodzisz z 205 na 225 albo 235, dużą rolę odgrywa też waga auta, im niższa tym szersza opona na wodzie gorzej się zachowuje. Jak chce się szybko śmigać w zakrętach i dobrze hamować na suchym to szeroka opona jest ok, w innych warunkach węższa opona daje lepsze efekty. Im wyższy profil tym precyzja prowadzenia spada wprost proporcjonalnie.

im wyższy profil to prędkość pokonywania torowisk rośnie ;)[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 23:36_________________________________________________moje ksenony dzisiaj dostały sprawny czujnik w końcu .. montaż na parkingu pestki ... :)

całkiem ciepło i w miarę jasno :)

Opublikowano

moje ksenony dzisiaj dostały sprawny czujnik w końcu .. montaż na parkingu pestki ... :)

całkiem ciepło i w miarę jasno :)

no w koncu... :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

SIEMA :)

Opublikowano

spadam do wyra :hi:

Opublikowano

SIEMA :)

:hi:[br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 00:59_________________________________________________też mam dzisiaj nockę :decayed:

Opublikowano

cześć :hi:

widzę że 1-szy z rana jestem :naughty:

Opublikowano

dzien dobry

Opublikowano

i co tam z rana porabiata lenie :cool1:

Opublikowano

siemka :>

ja wcinam paczka z ajerkoniakiem i pije kawke :decayed:

Opublikowano

ja muszę sobie Nootropil załatwić - dobre jest, kiedyś brałem, dotlenia mózg i daje pozytywnego kopa, jedyny ból, że na receptę

bylbym ostrozny, to jednak jest lek i ma dzialania uboczne, co prawda tylko u ok 2% pacjentow, ale jednak :cool1: [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 09:31_________________________________________________

z ajerkoniakiem

i pozniej bedziesz prowadzic? :cool1::wink4::decayed:

Opublikowano

siemka :>

ja wcinam paczka z ajerkoniakiem i pije kawke :decayed:

no i duupoa od rana nawalony :gwizdanie:

Opublikowano