Piechol Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 ja dzisiaj mam tylko w domu trochę pracy 3mka
fantastic Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 jutro lete do zbąszynia po graty do cytryny i będe tam przejeżdzał przez tą jego wioche, tak sie zastanawiam czy nie wiechać i nie zwąchać czy czasem nie ma jakichś ekstra part-sów No to zapraszam ja jestem ze Zbąszynia... wszystkim paniom Łukasz dzięki za zaproszenie ale może innym razem. dostawczak mi sie wysypał i tylko po części jadę i wio z powrotem bo mechanik od rana już na nie czeka.
Azunia Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Dzieńdoberek wszystkim w Kaliszu aktualnie świeci słoneczko że aż miło, byle by się nie rozpaskudziło. nawet nie czuję jak mi się rymuje :kox:
nike21 Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 w Poznaniu tez sloneczko daje a niebo czyste jak w polowie lipca
fantastic Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 w Poznaniu tez sloneczko daje a niebo czyste jak w polowie lipca wasz reporter z wrześni potwierdza identyczną pogodę
fantastic Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 cześć słoneczko jak znalazł promocja w środku zimy, normalnie discount mrozu
Madas Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 no dokładnie i niech ta promocja trwa jak najdłużej
fantastic Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 co tam co tam w sobotni poranek słychać - jak nastroje ??
fantastic Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 aaaacha, no w sumie tak kurde ja to zawsze dzień do przodu jestem - ale w sumie lepiej do przodu niż do tyłu no nie
rixmix Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Dobry Dzisiaj w pracy ciężko, bo wczoraj ze znajomymi gościłem w Blue Nocie do pierwszej w nocy. Pierwszy raz tam byłem, lokal całkiem całkiem, ale średnia wieku dużo poniżej moich standardów Ale niektóre nastki były niczego sobie
Azunia Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Dzieńdobry Cześć Deszczu co tam u ciebie?dawno Cię nie widziałam
Madas Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Dzieńdobry ooo cześć .... kogo moje pikne oczy widzą
Pepin Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 ktoś dzisiaj impezuje ? ja bede od 21ej w "szamroku"
Rekomendowane odpowiedzi