Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja jestem :)[br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 17:34_________________________________________________szykuje się na Admina więc muszę pracować za pięciu :evil::polew:

no tylko wiesz admin to taki koleś co chodzi w koszuli flanelowej, zapiętej pod szyję i dundle wiszą mu spod nosa ... do tego ma okulary i za krótkie spodnie :D

tak mniej więcej przedstawiają statystyki admina w ramach rankingu na najgorzej ubierającą się branżę ... IT

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja jestem :)[br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 17:34_________________________________________________szykuje się na Admina więc muszę pracować za pięciu :evil::polew:

no tylko wiesz admin to taki koleś co chodzi w koszuli flanelowej, zapiętej pod szyję i dundle wiszą mu spod nosa ... do tego ma okulary i za krótkie spodnie :D

tak mniej więcej przedstawiają statystyki admina w ramach rankingu na najgorzej ubierającą się branżę ... IT

hahahaha

u nas w Talexie jest taki koles... flanela, za krotkie spodnie, nie ogolony... ale w IT wymiata :good:

Opublikowano

uważaj bo jeszcze kropke dostaniesz od lukaszr za ten opis :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:

ja tam już od 6 dni na zimówkach latam,

podjechałem do gumolepów na wymianę a one w szoku, słoneczko na dworzu - chyba ze 10 stopni było ale itak zmieniłem i nie żałuję

dziś na pewno będą kolejki do wszystkich zakładów na wymiany[br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 12:05_________________________________________________dzisiaj też jadę na hamowanie auta z Bart-Sem bo nie zgadzają mi się dane z podanymi w katalogach

wygląda na to że trafił się jakiś bonus z Fabryki :naughty:

a ja tylko przekładkę zrobię.na aluskach,które mi zostały z poprzedniej audicy mam zimowe buty. Też uprawiałem jazdę na łyżwach :wallbash:

Opublikowano

ja na letnich jeszcze i mam nadzieję że trafie na pustki u gumiarzy :)

Opublikowano

czesc wszystkim :hi:

Opublikowano

czesc wszystkim :hi:

Opublikowano

dobry wieczor :naughty:[br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 19:40_________________________________________________

No to gratuluje dobrej techniki jazdy :gwizdanie:

kiedy pochwalisz sie furka na spocie? obadamy ja VAG-iem :cool1:

Opublikowano

Cześć Musashi :decayed:

Opublikowano

Cześć Musashi :decayed:

Czesc Azunia,

:naughty:[br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 19:45_________________________________________________BTW pozdrawiamy, wszystkich, z Mlodzikiem :naughty:

mamy ciekawa furke do zaoferowania :cool1:

Opublikowano
Opublikowano

:hi::decayed:
Opublikowano

a co nic nie gadacie, jakies traszne pustki tutaj :mysli:

Opublikowano

kiedy pochwalisz sie furka na spocie? obadamy ja VAG-iem :cool1:

Tak już się stęskniłeś za widokiem niebieskiej ślicznotki? ;)

Ja tak jak Młodzik nie będę jej zbyt często picował, więc urody jej nie przybyło :polew:

W ten weekend nie dam rady przyjechać, ale na kolejne spotkanie mam nadzieję, że już uda mi się przyjechać i wtedy potraktujemy ją kabelkiem :D

Opublikowano
:siema::)
Opublikowano

mam nadzieję, że już uda mi się przyjechać i wtedy potraktujemy ją kabelkiem :D

a co trzeba ja holowac czy podpiac pod drugie auto bo aku niedomaga? :tongue4::wink4:

Opublikowano

jestem bo zaslem jestem troszke zajechany .........

Opublikowano

jestem bo zaslem jestem troszke zajechany .........

ja też miałem pracowity dzień :disgust: ale już w sumie weekend zacząłem :beach:

Opublikowano

pozdrawiamy, wszystkich, z Mlodzikiem :naughty:

a remont się skończył u Tetis w salonie to jesteś z Młodzikiem, bo z tego co wiem jak było trzeba pomóc to Cie nie było...

Opublikowano

Musa powiedz mi czy zeby wymienic popychacze u mnie musze zwalac rozrzad i podnosic walki? :mysli:[br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 20:44_________________________________________________

pozdrawiamy, wszystkich, z Mlodzikiem :naughty:

a remont się skończył u Tetis w salonie to jesteś z Młodzikiem, bo z tego co wiem jak było trzeba pomóc to Cie nie było...

dzisiaj pierwszy dzien otwarte :) a jak tam sklep? :cool1: