Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pamiętam, jak jechałem do Berlna w nocy, za granicą momentalnie śnieżyca taka dowaliła, że we łbie się kręciło od tych wielkich śnieżynek. Jechałem 80 i wszystkich wyprzedzałem, bo drodze jeszcze jakąś E34 mijałem obitą o barierkę... Tyle śniegu, to ja jeszcze nie widziałem na drodze, co wtedy.

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kiedys wracalem w wigilie w nocy i padal deszcz wszystko momentalnie marzlo a drzewa wygladaly jak z bajki o krolowej sniegu :naughty: spedzilem 2h na parkingu bo na drodze bylo jak na lodowisku

Opublikowano

Zima potrafi dostarczyć wrażeń :kox:

Opublikowano

naprawde napadalo sniegu u ciebie?[br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 08:05_________________________________________________ja musze zmienic kola na zimowki ale napewno nie dzis bo ledwo zyje. myslalem ze to przeziebienie mnie juz puszcza ale sie pomylilem chyba mam nawet temperature dzis a zatoki mnie tak n....... ze masakra

Opublikowano

A auto na letnich stoi :decayed: łysawe 235 :gwizdanie: Chyba pora na zmianę butów...

16h3k0g.jpg

Opublikowano

heh no to masz zime :wink4: tutaj deszcz n......[br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 08:17_________________________________________________ide wszamac koksy i jakies sniadanko bo niebawem musze spadac do pracy,a chce mi sie jak ............ . rozleniwilem sie w domku :naughty:[br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 08:19_________________________________________________aaaaa mialem zapytac, czysciles moze kiedys silniczek krokowy?

Opublikowano

W dodatku cały czas sypie...

Wg prognozy właśnie się robi +, a po południu popada. Na szczęście jutro ma być cieplej, więc na drogach tragedii nie będzie.

Zastanawiam się tylko kiedy znowu taka niespodzianka mnie rano spotka :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 08:22_________________________________________________

aaaaa mialem zapytac, czysciles moze kiedys silniczek krokowy?

Nie mam silniczka krokowego ;) ADP ma tylko linkę.

A ja właśnie kończę śniadanko i też zaraz spadam.

Opublikowano

dzieki Przemek, to smacznej reszty sniadanka zycze :naughty:[br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 08:25_________________________________________________ja tez spadam, milego dzionka zycze

Opublikowano

cześć :hi:

u mnie też biało :naughty:

Opublikowano

i u mnie bialo... pierwsze odsniezanie dzisiaj, pierwszy poslizg i klopot z ruszaniem. chyba czas zarzucic zimowki bo lyse letnie nie domagaja :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:

Widze że temacik zimy dziś zapodaliście :kox:

Opublikowano

nie chce się normalnie wychodzić w taka piździawkę :disgust::no:

Opublikowano

Yelo. Czy to zdjęcie to przypadkiem nie jest okolica Armii Krajowej w Kaliszu? Siostra przeprowadziła się w tym roku do nowego bloku na AK i jakoś to zdjęcie przypomina mi te okolice.

Opublikowano

Yelo. Czy to zdjęcie to przypadkiem nie jest okolica Armii Krajowej w Kaliszu? Siostra przeprowadziła się w tym roku do nowego bloku na AK i jakoś to zdjęcie przypomina mi te okolice.

Tak, to zdjęcie z okna naszego bloku z A.K. na Wojska Pol. :tongue4:

Opublikowano

no patrzcie jaki świat mały :naughty:

Opublikowano

Fajnie Wam się mieszka?

Siostra narzeka na brak jakiegoś sklepiku pod domem, żeby świeże bułeczki rano kupić, no i brakuje jej windy (włażenie na 3 piętro już ją męczy, hehe).

Ja mieszkam na 10 i od czasu do czasu wchodzę po schodach, to wtedy można się zmęczyć.

Tak w ogóle to w Kaliszu się urodziłem, a do Poznania wyemigrowałem za pracą.

Opublikowano

winda to piękna sprawa ... szczególnie przy wnoszeniu mebli :naughty:

Opublikowano

Fajnie Wam się mieszka?

Siostra narzeka na brak jakiegoś sklepiku pod domem, żeby świeże bułeczki rano kupić, no i brakuje jej windy (włażenie na 3 piętro już ją męczy, hehe).

Ja mieszkam na 10 i od czasu do czasu wchodzę po schodach, to wtedy można się zmęczyć.

Jest ok.

Teraz mieszkamy na 3 piętrze i jakoś nikt nie marudzi. Co do sklepiku to jest taki mały "Kubuś" w naszym bloku i można zawsze kupić świeże pieczywko.

Ja też trochę na początku byłam zła na brak windy, ale wolę nowe bloki niż stare i windę. Z resztą kondycja....

Opublikowano

winda to piękna sprawa ... szczególnie przy wnoszeniu mebli :naughty:

Fajna, ale musi być duża. Ja mieszkam w bloku z płyty i miałem problemy żeby wcisnąć materac 160x200. A szafki które mam złożone obecnie w pokoju, przy przeprowadzce będę musiał rozkręcać, bo w całości to nie wejdą :(

Jest ok.

Teraz mieszkamy na 3 piętrze i jakoś nikt nie marudzi. Co do sklepiku to jest taki mały "Kubuś" w naszym bloku i można zawsze kupić świeże pieczywko.

Ja też trochę na początku byłam zła na brak windy, ale wolę nowe bloki niż stare i windę. Z resztą kondycja....

No to mam nieaktualne dane co do sklepiku. Muszą ją odwiedzić jak będę w Kaliszu. Gratuluję pozytywnej postawy i kondycji.

Opublikowano

Dobry, ja już dzisiaj stałem godzinę w korku ale udało mi się zmienić papcie na zimowe, generalnie niezła ślizgawka była