Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogłeś zadzwonić!

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzięki za płytki panie - jutro będe instalował

Opublikowano

kurcze ale przygoda Vario :kwasny:

Opublikowano

Ty no masz - instrukcję zrobiłem tylko zapomniałem wysłać :)

Maciek - dzwoniłem. Nie miał czarnych - mam dzwonić za 2 tyg.

BTW - jak tam chłodnica :decayed:

Opublikowano

jutro lete do zbąszynia po graty do cytryny i będe tam przejeżdzał przez tą jego wioche, tak sie zastanawiam czy nie wiechać i nie zwąchać czy czasem nie ma jakichś ekstra part-sów :naughty:

Opublikowano

uciekam do wyrka .... trzymajcie się chłopaki :hi:

Opublikowano

Dobranoc Adaś - do jutra ;)

Kurcze przejechałbym się chętnie ale nie pasuje mi jutro za bardzo. Ale wjechać możesz :D Mam podać listę poszukiwanych sprzętów?

Opublikowano

uciekam do wyrka .... trzymajcie się chłopaki :hi:

branoc panie[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 23:43_________________________________________________

Dobranoc Adaś - do jutra ;)

Kurcze przejechałbym się chętnie ale nie pasuje mi jutro za bardzo. Ale wjechać możesz :D Mam podać listę poszukiwanych sprzętów?

dawaj

Opublikowano

- tuner tv

- webasto

- czarny słonecznik z pilotem + sterownik homelink

- lusterko zewn. pełna opcja (składane, grzane, fotochrom, obsługa memo)

- moduły drzwi kierowcy i pasażera (końcówki 801/802)

- czarne lusterko wewn. (fotochrom z włącznikiem)

- czarny tunel bez uchwytu na tel.

- wiązki elektryczne tapicerki drzwi razem z lampkami czerwoną i białą (dla wszystkich drzwi)

- czarna podświetlana klamka pasażer przód/pasażer lewy-tył

- zespół przełączników memo

- moduł komfortu z końcówką BD

No i na koniec fotele w pełnej elektryce (minimum kubły) skóra+alcantara (fotele z pakietem oświetlenie i schowkami - kanapa grzana z podłokietnikiem na kubki, tapicerka drzwi z pakietem oświetlenie + baaardzo mile widziane rolety z tyłu - oczywiście wariant Avant). Jak się trafi S-Line albo Recaro też dobrze :D

BRB :palacz:

Opublikowano

zaraz zrobię wydruk bo zapamiętać cały ten majdan to masakra :decayed:[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 23:53_________________________________________________o co chodzi z tym modułem drzwi i kierowcy ?? :mysli:

Opublikowano

Druknij jeszcze raz - dopisałem jeszcze trochę :) Z fotelami zaczyna mi się palić powoli - do grudnia mam czas aby wymontować swoje.

Silniczek szyb - obsługuje też inne funkcje - u mnie siedzi 801B/802B - ten nie ma wszystkich funkcji, 801/802 ma.

Opublikowano

Druknij jeszcze raz - dopisałem jeszcze trochę :) Z fotelami zaczyna mi się palić powoli - do grudnia mam czas aby wymontować swoje.

Silniczek szyb - obsługuje też inne funkcje - u mnie siedzi 801B/802B - ten nie ma wszystkich funkcji, 801/802 ma.

inne funkcje poza podnoszeniem szyby ??

no rozmawiaj do mnie co dokładnie ??

Opublikowano

Moduł w drzwiach to nie tylko silnik ale także prezkaźnik. Mój moduł obsługuje sterowanie lusterkiem i podgrzewanie oraz (częściowo) fotochrom - brakuje funkcji składania lusterek i chyba dodatkowych sygnałów do memo. 801/802 ma to wszystko.

Opublikowano

jutro lete do zbąszynia po graty do cytryny i będe tam przejeżdzał przez tą jego wioche, tak sie zastanawiam czy nie wiechać i nie zwąchać czy czasem nie ma jakichś ekstra part-sów :naughty:

No to zapraszam ja jestem ze Zbąszynia... :hi:

Opublikowano

siema :hi:

Opublikowano

witam wszystkich :hi:[br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 08:53_________________________________________________znow tlok :polew:[br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 08:54_________________________________________________

siema :hi:

jestes Michu jeszcze?

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

:bry:

czesc Wojtek :hi:[br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 09:02_________________________________________________co tam nowego w tym pieknym kraju ?

Opublikowano

w sumie nic oprócz ah1n1 :wink4: słoneczko świeci dziś :)

Opublikowano

grypa jak grypa tylko troszke zmutowana, u mnie leje z nieba [br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 09:06_________________________________________________musze sie zawijac do pracy, a chce mi sie ....... :disgust:[br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 09:07_________________________________________________milego dzionka Wojtek, do pozniej