Madas Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 za mało czego? sexu pewnie :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 za mało czego? SIEmacie a sie mamy :decayed: :hi: :hi: :rolleyes: :rolleyes: :good: :good:
Bart-S Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Fany z trasy wrócił i idzie spać Adaś robimy rezanko w niedzielę czy nie będzie czasu?
Madas Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Adaś robimy rezanko w niedzielę czy nie będzie czasu? tunel znaczy Fany z trasy wrócił i idzie spać ale napisać coś może bo jak nie to będzie nam smutno
Azunia Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Pany, zmykam do wyrka, trza jutro wstać więc dobrej nocy :hi: :decayed:
Patrykbor Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 [br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 22:36_________________________________________________a co mi tam też se pójdę
Azunia Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 czytam te wasze wypociny. to miłej lektury na dobranoc.do jutra
fantastic Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 stacjonarny mi sie coś wiesza, musiałem na lapka przejść [br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 22:39_________________________________________________Bart-S przy zamykaniu systemu wyskakuje m i jakiś komunikat z dr watsona i dżwięk wykrzyknik. system jest świeżo reinstalce, miesiąc może - błąd wyskakuje od początku co to może być ??[br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 22:43_________________________________________________aaaaa nie mam pobranych wszystkich aktualizacji - tylko wybrane, może być od tego ??
Bart-S Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Watson wyskakuje od czasu do czasu. Chętnie zobaczę aktualnie działające procesy na Twoim kompie - zrób prinscreena i wklej to zobaczę czy coś wlazło. Może być od aktualizacji ale nie musi... Można też sprawdzić system HiJackiem. Może jutro jak podjadę?
fantastic Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 pojawia sie dosłownie na 0,5 sek. nagrałem film i odczytałem dwwin.exe - inicjowanie DLL nie udało się zainicjowanie aplikacji nie udało się gdyż stacja jest właśnie zamykana[br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 22:56_________________________________________________zaraz wejde jeszcze raz na deska i zrobie screena
Bart-S Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Wrzuć jeszce listę programów które uruchamiają się razem ze startem systemu (msconfig). Rozwiń ścieżki tak aby było widać źródło aplikacji.
fantastic Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Wrzuć jeszce listę programów które uruchamiają się razem ze startem systemu (msconfig). Rozwiń ścieżki tak aby było widać źródło aplikacji. a może być screen z cclinera ?[br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 23:15_________________________________________________bo nie wiem jak to skopiować albo jutro lookniesz jeśli to nie problem [br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 23:18_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi