wentyl Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 jak ja normalnie co jak Ty przecież Ty fante zapodajesz non stop
Adas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 zgubielm watek gdzies 5 stron temu polej se .. szybko nadrobisz .. ja już 3cia żołądkowa gorzka z kolą ... a ja dzisiaj na suchy ryj to nawet Ja pije piwko
Musashi Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 spadam na jakąś chwilę ale szybko wracaj ...szybkie numerki w modzie 0700? sex pogotowie i te sprawy? pogotowie to mu sie przyda jak mu stanie serce :polew: gorzej jezeli nie stanie... nie serce zawsze są wspomagacze jezeli 2 blondynki nie dadza rady, wtedy eto toże - link nie pomoże
Madas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 jak tam spocik się udał ...pytam szczerze i uczciwie
nike21 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 zgubielm watek gdzies 5 stron temu polej se .. szybko nadrobisz .. ja już 3cia żołądkowa gorzka z kolą ... a ja dzisiaj na suchy ryj a taki kozak i codziennie pobierałeś :gwizdanie: nie chcialo mi sie do sklepu jechac... ale jak zaraz mnie bardziej namowicie to mam flaszke w barku :kox:
Madas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 zgubielm watek gdzies 5 stron temu polej se .. szybko nadrobisz .. ja już 3cia żołądkowa gorzka z kolą ... a ja dzisiaj na suchy ryj to nawet Ja pije piwko przecież jesteś na odwyku :gwizdanie:
wentyl Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 jak tam spocik się udał ...pytam szczerze i uczciwie kogo :mysli:
wentyl Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 zgubielm watek gdzies 5 stron temu polej se .. szybko nadrobisz .. ja już 3cia żołądkowa gorzka z kolą ... a ja dzisiaj na suchy ryj a taki kozak i codziennie pobierałeś :gwizdanie: nie chcialo mi sie do sklepu jechac... ale jak zaraz mnie bardziej namowicie to mam flaszke w barku :kox: no to lu w dziób i bedzie sie lepiej pisało
Madas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 jak tam spocik się udał ...pytam szczerze i uczciwie kogo :mysli: a wszystkim pytam z ciekawości :gwizdanie:
Adas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 zgubielm watek gdzies 5 stron temu polej se .. szybko nadrobisz .. ja już 3cia żołądkowa gorzka z kolą ... a ja dzisiaj na suchy ryj to nawet Ja pije piwko przecież jesteś na odwyku :gwizdanie: od jutra zaczynam znowu odwyk
Patrykbor Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 zgubielm watek gdzies 5 stron temu polej se .. szybko nadrobisz .. ja już 3cia żołądkowa gorzka z kolą ... a ja dzisiaj na suchy ryj a taki kozak i codziennie pobierałeś :gwizdanie: nie chcialo mi sie do sklepu jechac... ale jak zaraz mnie bardziej namowicie to mam flaszke w barku :kox: nie wierze że ruszysz flaszkę
wentyl Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 co tam chłopaki a co Kuredu a co wentyl a nic ,a co
Madas Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 zgubielm watek gdzies 5 stron temu polej se .. szybko nadrobisz .. ja już 3cia żołądkowa gorzka z kolą ... a ja dzisiaj na suchy ryj a taki kozak i codziennie pobierałeś :gwizdanie: nie chcialo mi sie do sklepu jechac... ale jak zaraz mnie bardziej namowicie to mam flaszke w barku :kox: nie wierze że ruszysz flaszkę ale to nie spotowa
wentyl Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 jak tam spocik się udał ...pytam szczerze i uczciwie kogo :mysli: a wszystkim pytam z ciekawości :gwizdanie: wedle mnie było zajefajnie
Rekomendowane odpowiedzi