Madas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Tak patrzę i widzę że ktoś jeszcze nie zapłacił za braloczka, który otrzymał na spocie :gwizdanie: a można wiedzieć kto ?? niech wszyscy widzą jaki cham
kuredu Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 kurcze coś w tym powietrzu jednak wisi ... myslisz że to jakaś zorganizowana akcja
Madas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 kurcze coś w tym powietrzu jednak wisi ... myslisz że to jakaś zorganizowana akcja może być że ustawa poszła o pogodzie ..... fabryki leków popchnęły :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Tak patrzę i widzę że ktoś jeszcze nie zapłacił za braloczka, który otrzymał na spocie :gwizdanie: a można wiedzieć kto ?? niech wszyscy widzą jaki cham może tak, zgadywanka, kolega będący na spocie w garniaczku :gwizdanie: kuredu, wiem że ty zapłaciłeś[br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 14:08_________________________________________________zobaczymy kto ma dobrą pamięć
arki Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 To ja nie zapłaciłem Dzisiaj wpłacę hehehe
Azunia Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 To ja nie zapłaciłem Dzisiaj wpłacę hehehe no, ja myślę :wink4:w dodatku sam się przyznał, grzeczny chłopiec
Madas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 To ja nie zapłaciłem Dzisiaj wpłacę hehehe a dlaczemu nie byłeś na spocie ...wszyscy i wszystkie się o Ciebie pytały :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 To ja nie zapłaciłem Dzisiaj wpłacę hehehe to teraz cena podskoczyla o 100%
arki Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 gdzie znajdę nr konta?? Córcia wylądowała na chirurgii z rozbitym czołem ;( Nie mogłem dojechać
kuredu Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 To ja nie zapłaciłem Dzisiaj wpłacę hehehe a dlaczemu nie byłeś na spocie ...wszyscy i wszystkie się o Ciebie pytały :gwizdanie: moja nie pytała a Twoja tak
Madas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 To ja nie zapłaciłem Dzisiaj wpłacę hehehe a dlaczemu nie byłeś na spocie ...wszyscy i wszystkie się o Ciebie pytały :gwizdanie: moja nie pytała a Twoja tak moja też nie ale kelnerki się pytały :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 gdzie znajdę nr konta?? wszystko jest w 1. poście --> http://www.a4-klub.pl/smf/breloczki_czekaja_na_ciebie-t51050.0.html
kuredu Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 kuredu, wiem że ty zapłaciłeś Tak patrzę i widzę że ktoś jeszcze nie zapłacił za braloczka, który otrzymał na spocie :gwizdanie: a można wiedzieć kto ?? niech wszyscy widzą jaki cham może tak, zgadywanka, kolega będący na spocie w garniaczku :gwizdanie: kuredu, wiem że ty zapłaciłeś[br] a już myslałem że o mnie chodzi i chciałem zadyme robic
Madas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 otrzymał na spocie :gwizdanie: a można wiedzieć kto ?? niech wszyscy widzą jaki cham może tak, zgadywanka, kolega będący na spocie w garniaczku :gwizdanie: kuredu, wiem że ty zapłaciłeś[br] a już myslałem że o mnie chodzi i chciałem zadyme robic a Ty co
kuredu Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 otrzymał na spocie :gwizdanie: a można wiedzieć kto ?? niech wszyscy widzą jaki cham może tak, zgadywanka, kolega będący na spocie w garniaczku :gwizdanie: kuredu, wiem że ty zapłaciłeś[br] a już myslałem że o mnie chodzi i chciałem zadyme robic a Ty co a co
Rekomendowane odpowiedzi