Madas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 otrzymał na spocie :gwizdanie: a można wiedzieć kto ?? niech wszyscy widzą jaki cham może tak, zgadywanka, kolega będący na spocie w garniaczku :gwizdanie: kuredu, wiem że ty zapłaciłeś[br] a już myslałem że o mnie chodzi i chciałem zadyme robic a Ty co a co nic a co
kuredu Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 otrzymał na spocie :gwizdanie: a można wiedzieć kto ?? niech wszyscy widzą jaki cham może tak, zgadywanka, kolega będący na spocie w garniaczku :gwizdanie: kuredu, wiem że ty zapłaciłeś[br] a już myslałem że o mnie chodzi i chciałem zadyme robic a Ty co a co nic a co acha jak nic to ok, bo jak nie to co
Madas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 otrzymał na spocie :gwizdanie: a można wiedzieć kto ?? niech wszyscy widzą jaki cham może tak, zgadywanka, kolega będący na spocie w garniaczku :gwizdanie: kuredu, wiem że ty zapłaciłeś[br] a już myslałem że o mnie chodzi i chciałem zadyme robic a Ty co a co nic a co acha jak nic to ok, bo jak nie to co
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 otrzymał na spocie :gwizdanie: a można wiedzieć kto ?? niech wszyscy widzą jaki cham może tak, zgadywanka, kolega będący na spocie w garniaczku :gwizdanie: kuredu, wiem że ty zapłaciłeś[br] a już myslałem że o mnie chodzi i chciałem zadyme robic a Ty co a co nic a co acha jak nic to ok, bo jak nie to co o kur** jakie to glebokie... :polew: :polew:
Madas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 otrzymał na spocie :gwizdanie: a można wiedzieć kto ?? niech wszyscy widzą jaki cham może tak, zgadywanka, kolega będący na spocie w garniaczku :gwizdanie: kuredu, wiem że ty zapłaciłeś[br] a już myslałem że o mnie chodzi i chciałem zadyme robic a Ty co a co nic a co acha jak nic to ok, bo jak nie to co o kur** jakie to glebokie... :polew: :polew: a co nie podoba się
Azunia Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 zaraz dam po banie za cytowanie :gwizdanie:
Madas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 zaraz dam po banie za cytowanie :gwizdanie: nie masz uprawnień :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 zaraz dam po banie za cytowanie :gwizdanie: nie masz uprawnień :gwizdanie: co ty wiesz, Hugo mi dał, tajniackie :tongue4:
nike21 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 a czy ja cos mowie ze sie nie podoba? tak se stwierdzilem...
Madas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 zaraz dam po banie za cytowanie :gwizdanie: nie masz uprawnień :gwizdanie: co ty wiesz, Hugo mi dał, tajniackie :tongue4: muszę niezwłocznie to sprawdzić
kuredu Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 otrzymał na spocie :gwizdanie: a można wiedzieć kto ?? niech wszyscy widzą jaki cham może tak, zgadywanka, kolega będący na spocie w garniaczku :gwizdanie: kuredu, wiem że ty zapłaciłeś[br] a już myslałem że o mnie chodzi i chciałem zadyme robic a Ty co a co nic a co acha jak nic to ok, bo jak nie to co o kur** jakie to glebokie... :polew: :polew: a co nie podoba się no właśnie no co
Azunia Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 kuredu bo dostaniesz bana za długie cytaty
kuredu Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 no jak cytat jest długi to co mam zrobić, skrócić, to wtedy się wątek uwrie
Azunia Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 co słychać chłopaki i Azunna miałeś chyba coś sprawdzić?
Madas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 kuredu bo dostaniesz bana za długie cytaty ja to się nie boje bo mam w dupce naboje
Azunia Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 no jak cytat jest długi to co mam zrobić, skrócić, to wtedy się wątek uwrie lepiej że wątek niż ty z wątku kuredu bo dostaniesz bana za długie cytaty ja to się nie boje bo mam w dupce naboje jak ci jeden wybuchnie to ci d*pa spuchnie :polew:
Madas Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 co słychać chłopaki i Azunna miałeś chyba coś sprawdzić? ale co ... kurde nie pamiętam juz
Rekomendowane odpowiedzi