kuredu Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 chłopaki nie chce nic mówić ale plotki zaczynają o Was krążyć :gwizdanie: mówię do Mr M i do Mr M zazdroszcza? :gwizdanie: BTW, zle tobie dzisiaj było??? czułem się jak między młotem a kowadłem[br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 21:22_________________________________________________poza tym jak już trójkącik to z 2 paniami a nie panami
Musashi Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 chłopaki nie chce nic mówić ale plotki zaczynają o Was krążyć :gwizdanie: mówię do Mr M i do Mr M zazdroszcza? :gwizdanie: BTW, zle tobie dzisiaj było??? czułem się jak między młotem a kowadłem ale siedzieć możesz?
kuredu Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 chłopaki nie chce nic mówić ale plotki zaczynają o Was krążyć :gwizdanie: mówię do Mr M i do Mr M zazdroszcza? :gwizdanie: BTW, zle tobie dzisiaj było??? czułem się jak między młotem a kowadłem ale siedzieć możesz? mogę ale mam zgagę
Musashi Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 chłopaki nie chce nic mówić ale plotki zaczynają o Was krążyć :gwizdanie: mówię do Mr M i do Mr M zazdroszcza? :gwizdanie: BTW, zle tobie dzisiaj było??? czułem się jak między młotem a kowadłem ale siedzieć możesz? mogę ale mam zgagę podobniez po pierwszym razie tak zawsze
kuredu Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 chłopaki nie chce nic mówić ale plotki zaczynają o Was krążyć :gwizdanie: mówię do Mr M i do Mr M zazdroszcza? :gwizdanie: BTW, zle tobie dzisiaj było??? czułem się jak między młotem a kowadłem ale siedzieć możesz? mogę ale mam zgagę podobniez po pierwszym razie tak zawsze trochę słonawe ale mogło byc
kuredu Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 dobra dziewczynki, lece do chaty czyjej bo chyba nie swojej [br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 21:56_________________________________________________co tam chłopaki
Madas Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 czołem wiara.... co wieczorkiem porabiacie .... ja spróbuję nie spać do 2-3 ....
kuredu Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 czołem wiara.... co wieczorkiem porabiacie .... ja spróbuję nie spać do 2-3 .... trzymam Cie za....
Madas Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 a nudzimy się na forum ja dopiero wszedłem więc nie wiem czy się nudzę
Piechol Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 ja dzisiaj praktycznie cały dzień przy kompie no i już się trochę nudzę
Madas Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 no to wio banan bo czasu mało :polew: gdzieś to słyszałem dzisiaj :gwizdanie:
Adas Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Ja to chyba zaraz spac ide Lodz mnie wykonczyla dzisiaj, jak zawsze zreszta :gwizdanie:
Madas Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Ja to chyba zaraz spac ide Lodz mnie wykonczyla dzisiaj, jak zawsze zreszta :gwizdanie: jaka Lodz
Piechol Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Ja to chyba zaraz spac ide Lodz mnie wykonczyla dzisiaj, jak zawsze zreszta :gwizdanie: jaka Lodz pewnie łódka Bols
fantastic Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 jak zrobić ,żeby napis santorin w podpisie , był odnośnikiem do linku o mojej furze?? o to samo chciałem kiedyś zapytać - jak to sie robi ?
Madas Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 jak zrobić ,żeby napis santorin w podpisie , był odnośnikiem do linku o mojej furze?? o to samo chciałem kiedyś zapytać - jak to sie robi ? trzeba było zapytać jak byłeś u mnie ... zaraz podeśle Ci na PW ...
Rekomendowane odpowiedzi