kuredu Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 no i znowu we 3 jesteśmy, macie olej???? jaki olej na wymiane, wieje jak chu..na dworze to możemy jechac
Musashi Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 było już dziś o pedałkach o pierdach teraz o sado maso, najgorsze że byłem bohaterm 2 z 3 wątków [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 00:40_________________________________________________ no i znowu we 3 jesteśmy, macie olej???? jaki olej
Madas Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 no i znowu we 3 jesteśmy, macie olej???? jaki olej na wymiane, wieje jak chu..na dworze to możemy jechac ale zmienimy w Twoim aucie
Gość osetti Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 miło tu u Was, ale i ja znikam spać ... ktoś pytał skąd jestem? Kłobuck, Panki, Tarragona spokojnej nocy, pozdrawiam Przystojnych Poznaniaków
Madas Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 miło tu u Was, ale i ja znikam spać ... ktoś pytał skąd jestem? Kłobuck, Panki, Tarragona spokojnej nocy, pozdrawiam Przystojnych Poznaniaków miłych snów ... to miło że tak mówisz
kuredu Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 miło tu u Was, ale i ja znikam spać ... ktoś pytał skąd jestem? Kłobuck, Panki, Tarragona spokojnej nocy, pozdrawiam Przystojnych Poznaniaków alu tu nikt nie jest poznaniakiem rodowitym
Gość osetti Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 miło tu u Was, ale i ja znikam spać ... ktoś pytał skąd jestem? Kłobuck, Panki, Tarragona spokojnej nocy, pozdrawiam Przystojnych Poznaniaków alu tu nikt nie jest poznaniakiem rodowitym no ale co do przystojnych facetów to chyba mam rację?
Madas Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 miło tu u Was, ale i ja znikam spać ... ktoś pytał skąd jestem? Kłobuck, Panki, Tarragona spokojnej nocy, pozdrawiam Przystojnych Poznaniaków alu tu nikt nie jest poznaniakiem rodowitym mój pra pra dziadek był poznaniakiem więc ja jestem rodowitym :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 miło tu u Was, ale i ja znikam spać ... ktoś pytał skąd jestem? Kłobuck, Panki, Tarragona spokojnej nocy, pozdrawiam Przystojnych Poznaniaków dobranoc, milych snow
Musashi Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 miło tu u Was, ale i ja znikam spać ... ktoś pytał skąd jestem? Kłobuck, Panki, Tarragona spokojnej nocy, pozdrawiam Przystojnych Poznaniaków alu tu nikt nie jest poznaniakiem rodowitym no ale co do przystojnych facetów to chyba mam rację? e tam, same quassimoda tutaj
Musashi Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 dobranoc chlopaki, ja sie rano zamelduje i widzimy sie w poludnie na poludniu w piatek
wentyl Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 siema wszystkim pobudka ,wyłazic z wyra[br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 07:26_________________________________________________ja tu k-----a fajeczka,kawunia z rana a oni śpią :mysli:
Adas Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 siema wszystkim pobudka ,wyłazic z wyra[br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 07:26_________________________________________________ja tu k-----a fajeczka,kawunia z rana a oni śpią :mysli:
Madas Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 dobranoc chlopaki, ja sie rano zamelduje i widzimy sie w poludnie na poludniu w piatek szerokiej drogi Marcin dołączymy do Was w piątek ok 11 godz..... witam z ranca
Rekomendowane odpowiedzi