kuredu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Madas jest środek tygodnia a Ty nie jesteś w na pierwszym mijescu w TOP 10 dnia a i tygodnia :mysli: a bo kurcze troche interesy muszę nadgonić o naszych intersach też nie zapomnij :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 a teraz z zupelnie innej beczki apropos tanich aut... http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/polak-to-takie-durne-zwierze,1270103 no to potwierdza zasadę nie ufaj nikomu .... najlepiej zatem samemu sobie ciągnąć auto i do tego Vag i miernik lakieru ..... a niby Niemieccy handlarze to święci .. może nie aż tak, ale nie wierzę że nie chcą zarobić
Madas Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Madas jest środek tygodnia a Ty nie jesteś w na pierwszym mijescu w TOP 10 dnia a i tygodnia :mysli: a bo kurcze troche interesy muszę nadgonić o naszych intersach też nie zapomnij :gwizdanie: nie zapominam nawet kilka osób jest szczerze zainteresowanych ..... w następnym tygodniu może razem śmigniemy
nike21 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Madas jest środek tygodnia a Ty nie jesteś w na pierwszym mijescu w TOP 10 dnia a i tygodnia :mysli: sie opierdziela a Ty to co ...nie lepszy :gwizdanie: ja teraz pielegnuje co innego :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Madas jest środek tygodnia a Ty nie jesteś w na pierwszym mijescu w TOP 10 dnia a i tygodnia :mysli: a bo kurcze troche interesy muszę nadgonić Adaś cały dochód na bukowinę poszedł to teraz trza nadgonić geldów na następny zlot
kuredu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Madas jest środek tygodnia a Ty nie jesteś w na pierwszym mijescu w TOP 10 dnia a i tygodnia :mysli: a bo kurcze troche interesy muszę nadgonić o naszych intersach też nie zapomnij :gwizdanie: nie zapominam nawet kilka osób jest szczerze zainteresowanych ..... w następnym tygodniu może razem śmigniemy no ja myślę czas na tuning zarobić :gwizdanie:
Madas Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Madas jest środek tygodnia a Ty nie jesteś w na pierwszym mijescu w TOP 10 dnia a i tygodnia :mysli: a bo kurcze troche interesy muszę nadgonić Adaś cały dochód na bukowinę poszedł to teraz trza nadgonić geldów na następny zlot no coś w tym stylu ...może nie na Bukowine ale są plany zakupowe :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 ciekawe co to sie nie ciekaw tak... zreszta powinienes wiedziec
Madas Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 ciekawe co to sie nie ciekaw tak... zreszta powinienes wiedziec coś podejrzewam ale nie chcialem być za szczery
kuredu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Madas jest środek tygodnia a Ty nie jesteś w na pierwszym mijescu w TOP 10 dnia a i tygodnia :mysli: a bo kurcze troche interesy muszę nadgonić Adaś cały dochód na bukowinę poszedł to teraz trza nadgonić geldów na następny zlot no coś w tym stylu ...może nie na Bukowine ale są plany zakupowe :gwizdanie: nowa kostka toaletowa
nike21 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 ciekawe co to sie nie ciekaw tak... zreszta powinienes wiedziec coś podejrzewam ale nie chcialem być za szczery powiem tylko tyle ze jest coraz fajniej
Madas Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 nowa kostka toaletowa :mysli: kostkę zakosiłem z Bukowiny :polew:
kuredu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 nowa kostka toaletowa :mysli: kostkę zakosiłem z Bukowiny :polew: ja 2 rolki papieru co by mi się za praking w zakopcu zwróciło
Madas Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 dobra idę z dziewczynami na spcer bo fajnie słońce świeci
kuredu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 dobra idę z dziewczynami na spcer bo fajnie słońce świeci że niby taki dobry ojciec i mąż :gwizdanie:
Madas Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 dobra idę z dziewczynami na spcer bo fajnie słońce świeci że niby taki dobry ojciec i mąż :gwizdanie: oczywiście że tak śmiesz powątpiewać
Azunia Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 nowa kostka toaletowa :mysli: kostkę zakosiłem z Bukowiny :polew: ja 2 rolki papieru co by mi się za praking w zakopcu zwróciło tyle że tam w tojletach kostek nie było a dwie rolki to nawet 1 złoty sie nie wróci więc i tak w plecy
fantastic Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 ja 2 rolki papieru co by mi się za praking w zakopcu zwróciło a ja nówki ręczniki białe takie amerykańskie coby było czy sprawdzać stan oleju w silniku :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Madas o której meeting u Ciebie dzisiaj w wiadomej sprawie ??
Rekomendowane odpowiedzi