kuredu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 proszę mnie nie przezywać Kto Madasa przezywa sam się tak nazywa
Madas Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 proszę mnie nie przezywać Kto Madasa przezywa sam się tak nazywa :good:
Azunia Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 proszę mnie nie przezywać Kto Madasa przezywa sam się tak nazywa :tongue4:
kuredu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 koleś tak mówił jak ten na CB przed Łodzią
Azunia Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 moje klimaty nie słyszałam żebyś tak mówił na zlocie
GILI Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 koleś tak mówił jak ten na CB przed Łodzią Podobno rozmawialiście ze znajomym ze Stężycy, jechał czerwonym Dafem chłodną. Twierdzi, że mówił do mnie, był zdziwiony, że tyle Audic jechało na raz
Azunia Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 koleś tak mówił jak ten na CB przed Łodzią Podobno rozmawialiście ze znajomym ze Stężycy, jechał czerwonym Dafem chłodną. Twierdzi, że mówił do mnie, był zdziwiony, że tyle Audic jechało na raz wycieczka kajoznawcza była
Madas Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Mówiło się u ciebie w domu po kaszubsku ? nie, u nas w domu nie gadało się po kaszubsku, ale mojego brata żony i jej całej rodziny to tylko po kaszubsku się gada i nie wiem czasami o czym gadają
kuredu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 koleś tak mówił jak ten na CB przed Łodzią Podobno rozmawialiście ze znajomym ze Stężycy, jechał czerwonym Dafem chłodną. Twierdzi, że mówił do mnie, był zdziwiony, że tyle Audic jechało na raz wiesz ktoś mi podpowiadał w łodzi jak jechać, może to był On
GILI Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=1k8Mg8OajwA a takie hity Madasku pamiętasz
Madas Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 kojarzę tę biesiade...ale ja nie rozumiem po kaszubsku...mój starszy brat mówi i jego dzieci
GILI Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 W moim domu też nikt nie ''gydeł po kszebsku'', ale w rodzinie mojej żony wszyscy, tak, że na imprezkach rodzinnych można się zesikać ze śmiechu. Zresztą większość moich klientów to 100% Kaszubi więc się też nauczyłem. Kaszubi to najfajniejsi ludzie na świecie, no... wy zaraz po nich
Azunia Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 W moim domu też nikt nie gydeł po kszebsku, ale w rodzinie mojej żony wszyscy, tak, że na imprezkach rodzinnych można się zesikać ze śmiechu. Zresztą większość moich klientów to 100% Kaszubi więc się też nauczyłem. Kaszubi to najfajniejsi ludzie na świecie, no... wy zaraz po nich naprawdę?! :wink4:[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 15:59_________________________________________________fantastic czemu marzena nie wchodzi na forum? :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 W moim domu też nikt nie gydeł po kszebsku, ale w rodzinie mojej żony wszyscy, tak, że na imprezkach rodzinnych można się zesikać ze śmiechu. Zresztą większość moich klientów to 100% Kaszubi więc się też nauczyłem. Kaszubi to najfajniejsi ludzie na świecie, no... wy zaraz po nich naprawdę?! :wink4:[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 15:59_________________________________________________fantastic czemu marzena nie wchodzi na forum? :gwizdanie: nie wiem, może sie wstydzi ? zara zapytam jak z pokoju zwierzeń wyjde
kuredu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 W moim domu też nikt nie gydeł po kszebsku, ale w rodzinie mojej żony wszyscy, tak, że na imprezkach rodzinnych można się zesikać ze śmiechu. Zresztą większość moich klientów to 100% Kaszubi więc się też nauczyłem. Kaszubi to najfajniejsi ludzie na świecie, no... wy zaraz po nich naprawdę?! :wink4:[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 15:59_________________________________________________fantastic czemu marzena nie wchodzi na forum? :gwizdanie: nie wiem, może sie wstydzi ? zara zapytam jak z pokoju zwierzeń wyjde macie kompa w kiblu
Gość Ma4rzena Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Azuniafantastic mi odciął neta, bo powiedział, że bylam niegrzeczna na zlocie...[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 16:11_________________________________________________ macie kompa w kiblu on już bez forum nie może żyć, wszędzie zabiera laptopa
Azunia Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Azuniafantastic mi odciął neta, bo powiedział, że bylam niegrzeczna na zlocie...[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 16:11_________________________________________________ macie kompa w kiblu on już bez forum nie może żyć, wszędzie zabiera laptopa Maciek masz za karę szlaban na forum biedną Marzenkę mi blokować, a ja myślałam że się na mnie pogniewała ;(
Rekomendowane odpowiedzi