Madas Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Powitać wszystkich a niektórych ponownie witaj ponownie
wentyl Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 a co tam nowego ,bo mi kużwa internet siadł i mnie nie było trochu,myślałem ze mnie szlak trafi bez forum i Was poetów :wallbash:
Gość Maggie Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Błąkam się tu i wypatruję bratniej duszy... A tu ani Atagi ani Tetis Za to vario jest, jakby go w chacie było mało
Azunia Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Błąkam się tu i wypatruję bratniej duszy... A tu ani Atagi ani Tetis Za to vario jest, jakby go w chacie było mało ja jestem, ale nie wiem czy bratnia dusza....to już od ciebie zależy
variocustoms Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Madasik Maggie już dzisiaj widziałeś
Gość Maggie Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Witam równie serdecznie Madasku A my teraz z vario na dwa kompy jedziemy, niedługo wcale w realu nie pogadamy, tylko będziemy spamować!
Madas Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Madasik Maggie już dzisiaj widziałeś no wiem ale nie przywitałem jej odpowiednio na Newbie i jestem na siebie zły .....
wentyl Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Witam równie serdecznie Madasku A my teraz z vario na dwa kompy jedziemy, niedługo wcale w realu nie pogadamy, tylko będziemy spamować! :polew: poety
Gość Maggie Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Hej Wentyl! Jak malutka przeżyła jazdę powrotną? Wszystkich sorry bardzo za żółwiaste tempo ale córa kompa zamuliła i baaaaardzo woooolno choooodzi!!!
Madas Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Witam równie serdecznie Madasku A my teraz z vario na dwa kompy jedziemy, niedługo wcale w realu nie pogadamy, tylko będziemy spamować! i to mi się podoba
Gość Maggie Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Dzięki Ci bardzo, nawet na forum musisz mnie strofować
Iverson Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 zostałam olana Azunna proszę Cię -przynajmniej poczekaj do 22.00 z takimi wyznaniami
wentyl Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Hej Wentyl! Jak malutka przeżyła jazdę powrotną? Wszystkich sorry bardzo za żółwiaste tempo ale córa kompa zamuliła i baaaaardzo woooolno choooodzi!!! droga powrotna była oki ,wiekszość z niej przespała :good: a Vario już grzeczny jest huligan :polew:
Pepin Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Hej Wentyl! Jak malutka przeżyła jazdę powrotną? Wszystkich sorry bardzo za żółwiaste tempo ale córa kompa zamuliła i baaaaardzo woooolno choooodzi!!! droga powrotna była oki ,wiekszość z niej przespała :good: to chyba tak jak większość cześć M.
Gość Maggie Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Nie Azunia , bynajmniej to ten wolny czas reakcji komputera robi zadymę A jak tam twój Maluszek?
Rekomendowane odpowiedzi