Musashi Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 u nas też remont. i wiadomo kto po wszystkim musi posprzątać-kobieta. kogoś ukarać
kamosor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 jak tam malowanie chalupy? :gwizdanie: się robi ... dzisiaj jeden pokój mi wyszpachlowali , jutro malują + łazienka .. mam nadzieję ze do niedzieli będę miał gotowe ... bo se dzisiaj monitor kupiłem i czekam żeby potestować Pepin pochwal się co to za maszyna ,ja w tym roku dam sobie spokój a w przyszłym łykam GS-a 650 lub 800 na wybór mam jeszcze trochę czasu
Gość Ma4rzena Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 czesc Marzenka, wywalczylas kompa? na szczęście mamy 2, tylko coś mnie dziś wkurza
Ataga Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 się robi ... dzisiaj jeden pokój mi wyszpachlowali , jutro malują + łazienka .. mam nadzieję ze do niedzieli będę miał gotowe ... u nas też remont. i wiadomo kto po wszystkim musi posprzątać-kobieta. Eee, facetów trzeba wychować odpowiednio Tym razem mamy malarzy, więc najgorsza robota odpada :>
Gość Ma4rzena Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 A specjaliści od remontu to nie łaska ?? za co im płacisz ?? oni to po łepkach. a ja muszę mieć czyściutko.
Ataga Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 jak tam malowanie chalupy? :gwizdanie: się robi ... dzisiaj jeden pokój mi wyszpachlowali , jutro malują + łazienka .. mam nadzieję ze do niedzieli będę miał gotowe ... bo se dzisiaj monitor kupiłem i czekam żeby potestować Pepin pochwal się co to za maszyna ,ja w tym roku dam sobie spokój a w przyszłym łykam GS-a 650 lub 800 na wybór mam jeszcze trochę czasu A czy on wie Na kartonie napisane jest ASUS 22" z głośnikami i USB i kamerą, a co więcej ??
Musashi Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 dobry wieczór witaj szefie witaj nikuś
gzyl Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 A specjaliści od remontu to nie łaska ?? za co im płacisz ?? oni to po łepkach. a ja muszę mieć czyściutko. Wypaliłem jakbym nie miał w domu żony. Zawsze możesz nad nimi z batem stanąć.
Ataga Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 A specjaliści od remontu to nie łaska ?? za co im płacisz ?? oni to po łepkach. a ja muszę mieć czyściutko. Mamy poleconych malarzy ... Sprzątają podobno po sobie. Sie okaże...
Musashi Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 się robi ... dzisiaj jeden pokój mi wyszpachlowali , jutro malują + łazienka .. mam nadzieję ze do niedzieli będę miał gotowe ... u nas też remont. i wiadomo kto po wszystkim musi posprzątać-kobieta. Eee, facetów trzeba wychować odpowiednio Tym razem mamy malarzy, więc najgorsza robota odpada :> a da się ?
Gość Ma4rzena Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Wypaliłem jakbym nie miał w domu żony. Zawsze możesz nad nimi z batem stanąć. no w sumie wyjmę ten biczyk z szafy :naughty:
Iverson Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 no w sumie wyjmę ten biczyk z szafy :naughty: a masz do tego zestawu , skórzane wdzianko :gwizdanie:
Gość Ma4rzena Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Mamy poleconych malarzy ... Sprzątają podobno po sobie. Sie okaże... he, nasi niby też sprzątają, ale ile przy tym nakurzą
gzyl Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Wypaliłem jakbym nie miał w domu żony. Zawsze możesz nad nimi z batem stanąć. no w sumie wyjmę ten biczyk z szafy :naughty: Coraz bardziej czuje to forum ;]
Musashi Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Wypaliłem jakbym nie miał w domu żony. Zawsze możesz nad nimi z batem stanąć. no w sumie wyjmę ten biczyk z szafy :naughty: a to takie jakieś zabawy z pejczykiem będą ??? :naughty:
Ataga Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 się robi ... dzisiaj jeden pokój mi wyszpachlowali , jutro malują + łazienka .. mam nadzieję ze do niedzieli będę miał gotowe ... u nas też remont. i wiadomo kto po wszystkim musi posprzątać-kobieta. Eee, facetów trzeba wychować odpowiednio Tym razem mamy malarzy, więc najgorsza robota odpada :> a da się ? A co?? Niby nie?? :kox:
Gość Ma4rzena Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 no w sumie wyjmę ten biczyk z szafy :naughty: a masz do tego zestawu , skórzane wdzianko :gwizdanie: no baa
Musashi Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 a da się ? A co?? Niby nie?? :kox: nie :cool1:
Gość Ma4rzena Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 a to takie jakieś zabawy z pejczykiem będą ??? :naughty: tee, facety, nie fantazjować hyhy
Rekomendowane odpowiedzi