kuredu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 2 minuty i już 5 stron przybyło jak za dawnych czasów na krakowskich Paweł a Ty wiesz jakie w Poznaniu dupki latają po mieście :gwizdanie: największy dupek to jest z lubonia
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Idę na wyspę a potem w kimono -papa poeci do kina sam chyba pójdę jutro 3mka vario ja jakby co sie jutro odezwe do Ciebie w sprawie kina...
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Idę na wyspę a potem w kimono -papa poeci do kina sam chyba pójdę jutro ja mam gości Bartuś ... miałem Ci dzwonić jak byliśmy w KFC ale zapomniałem ....
fantastic Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Idę na wyspę a potem w kimono -papa poeci do kina sam chyba pójdę jutro jaki film ? o której ? ja może wlece sie popanoszyć na poznaniu
PABLO Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 2 minuty i już 5 stron przybyło jak za dawnych czasów na krakowskich Paweł a Ty wiesz jakie w Poznaniu dupki latają po mieście :gwizdanie: Wolę nie wiedzieć :gwizdanie: Chociaż słyszałem różne historie o tych dupkach :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 2 minuty i już 5 stron przybyło jak za dawnych czasów na krakowskich Paweł a Ty wiesz jakie w Poznaniu dupki latają po mieście :gwizdanie: największy dupek to jest z lubonia :polew: Nikuś i jak tam ale pytanie pewnie juz ma taką wikse że hoho juz 3 pije odkad wrocilem do domu :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 2 minuty i już 5 stron przybyło jak za dawnych czasów na krakowskich Paweł a Ty wiesz jakie w Poznaniu dupki latają po mieście :gwizdanie: największy dupek to jest z lubonia masz czerwień razy dwa ...wiesz co to jest nie :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Idę na wyspę a potem w kimono -papa poeci do kina sam chyba pójdę jutro jaki film ? o której ? ja może wlece sie popanoszyć na poznaniu szybko i wsciekle :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 2 minuty i już 5 stron przybyło jak za dawnych czasów na krakowskich Paweł a Ty wiesz jakie w Poznaniu dupki latają po mieście :gwizdanie: największy dupek to jest z lubonia :polew: Nikuś i jak tam ale pytanie pewnie juz ma taką wikse że hoho juz 3 pije odkad wrocilem do domu :gwizdanie: plus dwa na spocie
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 2 minuty i już 5 stron przybyło jak za dawnych czasów na krakowskich Paweł a Ty wiesz jakie w Poznaniu dupki latają po mieście :gwizdanie: największy dupek to jest z lubonia masz czerwień razy dwa ...wiesz co to jest nie :gwizdanie: uderz w stol a nozyce sie odezwa :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 23:42_________________________________________________ 2 minuty i już 5 stron przybyło jak za dawnych czasów na krakowskich Paweł a Ty wiesz jakie w Poznaniu dupki latają po mieście :gwizdanie: największy dupek to jest z lubonia :polew: Nikuś i jak tam ale pytanie pewnie juz ma taką wikse że hoho juz 3 pije odkad wrocilem do domu :gwizdanie: plus dwa na spocie i jedno przed :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 2 minuty i już 5 stron przybyło jak za dawnych czasów na krakowskich Paweł a Ty wiesz jakie w Poznaniu dupki latają po mieście :gwizdanie: największy dupek to jest z lubonia masz czerwień razy dwa ...wiesz co to jest nie :gwizdanie: uderz w stol a nozyce sie odezwa :polew: :polew: :polew:
fantastic Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 masz czerwień razy dwa ...wiesz co to jest nie :gwizdanie: będzie fajt na spocie - najpierw z liścia z lewej a potem z prawej
Patrykbor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 2 minuty i już 5 stron przybyło jak za dawnych czasów na krakowskich Paweł a Ty wiesz jakie w Poznaniu dupki latają po mieście :gwizdanie: największy dupek to jest z lubonia :polew: Nikuś i jak tam ale pytanie pewnie juz ma taką wikse że hoho juz 3 pije odkad wrocilem do domu :gwizdanie: ja 4 ale już kończę
PABLO Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Idę na wyspę a potem w kimono -papa poeci do kina sam chyba pójdę jutro jaki film ? o której ? ja może wlece sie popanoszyć na poznaniu szybko i wsciekle :gwizdanie: Idę w Niedziele tzn jadę do multi i oblookam na dużym ekranie tonę laminatu
kuredu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 2 minuty i już 5 stron przybyło jak za dawnych czasów na krakowskich Paweł a Ty wiesz jakie w Poznaniu dupki latają po mieście :gwizdanie: największy dupek to jest z lubonia masz czerwień razy dwa ...wiesz co to jest nie :gwizdanie: z dziąsła i nosa
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 masz czerwień razy dwa ...wiesz co to jest nie :gwizdanie: będzie fajt na spocie - najpierw z liścia z lewej a potem z prawej to jest moje jedno uderzenie ale i to i to miazga
nike21 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 2 minuty i już 5 stron przybyło jak za dawnych czasów na krakowskich Paweł a Ty wiesz jakie w Poznaniu dupki latają po mieście :gwizdanie: największy dupek to jest z lubonia :polew: Nikuś i jak tam ale pytanie pewnie juz ma taką wikse że hoho juz 3 pije odkad wrocilem do domu :gwizdanie: ja 4 ale już kończę j.w. i tez juz koncze :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Panowie a był ktoś dzisiaj w kinie na tych szybkich :?:
Madas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ale kurcze mam chęć na pifko ...i kurcze niestety nie posiadam bo rozdałem
Rekomendowane odpowiedzi