Patrykbor Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 nikuś siema siema sie wkur*ilem wrocilem do chaty z mysla ze mam piwko w lodowce a brachol mi jak zwykle wychlal i ciezko mu zafajdana dupe do sklepu ruszyc... nie odpuściłbym gnojowi :bicz3: :bicz3:
Młodzik Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 nikuś siema siema sie wkur*ilem wrocilem do chaty z mysla ze mam piwko w lodowce a brachol mi jak zwykle wychlal i ciezko mu zafajdana dupe do sklepu ruszyc... :polew: :polew: :polew:
Madas Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 to nie ciekawie a ja jestem po 2 pifkach
nike21 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 taką se kupiłem http://moto.allegro.pl/item590378552_hobby_430_de_luxe_1993_przedsionek.html tylko z białym środkiem i dałem 8 koła fajna czyczepa :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 to nie ciekawie a ja jestem po 2 pifkach kur*a palant juz nie pierwszy raz taki numer wycial... a sie wkur*ilem ostro :angry:
Patrykbor Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Jeszce wypije ze dwa i zobaczę jak się w niej śpi :polew:
Madas Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 to nie ciekawie a ja jestem po 2 pifkach kur*a palant juz nie pierwszy raz taki numer wycial... a sie wkur*ilem ostro :angry: nie przejmuj się szkoda nerwów
Patrykbor Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 to nie ciekawie a ja jestem po 2 pifkach kur*a palant juz nie pierwszy raz taki numer wycial... a sie wkur*ilem ostro :angry: spacer nikomu nie zaszkodził
Młodzik Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 to nie ciekawie a ja jestem po 2 pifkach to Ty 2 pifka wypiłeś i jeszcze jesteś w stanie kikać na klawiaturze? :mysli: a może Weronika to napisała :polew: :polew:
Madas Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 no właśnie Nikuś przejdź się [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2009, 23:29_________________________________________________ to nie ciekawie a ja jestem po 2 pifkach to Ty 2 pifka wypiłeś i jeszcze jesteś w stanie kikać na klawiaturze? :mysli: a może Weronika to napisała :polew: :polew: spoko spoko daję radę ..wyrobiłem się
nike21 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 to nie ciekawie a ja jestem po 2 pifkach kur*a palant juz nie pierwszy raz taki numer wycial... a sie wkur*ilem ostro :angry: nie przejmuj się szkoda nerwów wiem ze szkoda... ale nie dosc ze sie caly wieczor tylko przygladalem jak inni pija to se teraz nawet browca nie moge strzelic a ten nierob siedzi caly dzien w chacie i nawet mu sie do sklepu po piwo nie chce isc tylko wychlewa innym
Młodzik Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 no właśnie Nikuś przejdź się [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2009, 23:29_________________________________________________ to nie ciekawie a ja jestem po 2 pifkach to Ty 2 pifka wypiłeś i jeszcze jesteś w stanie kikać na klawiaturze? :mysli: a może Weronika to napisała :polew: :polew: spoko spoko daję radę ..wyrobiłem się nasze towarzystwo Ci szkodzi
Madas Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 no wiadomo ...mogłeś też się napić z innymi
nike21 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 to nie ciekawie a ja jestem po 2 pifkach kur*a palant juz nie pierwszy raz taki numer wycial... a sie wkur*ilem ostro :angry: spacer nikomu nie zaszkodził na stacje mi sie nie chce isc a sklep mialem do 23 otwarty... jeszcze zeby palant napisal ze wychlal to bym podjechal po drodze do domu gdzies do sklepu...
Młodzik Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 ale nie dosc ze sie caly wieczor tylko przygladalem jak inni pija zmień towarzystwo albo zacznij jeździć tramwajami :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 jutro będzie nowy dzieć więc się nachalasz
Młodzik Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 dobra spadam bo musze lecieć dalej [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2009, 23:33_________________________________________________ jutro będzie nowy dzieć więc się nachalasz :polew:
Rekomendowane odpowiedzi