Gość Maggie Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Hejka wszystkim ! Nikuś dzięki za zaproszonko do NK ! A do Kuredu pytanko: czy Ty z Pawłem Poznań to rodzinka, bo też dostałam zaproszenie od Pawła i nazwiska jakby takie same...
Patrykbor Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 ja serio spadam sie polozyc... do jutra panowie 3aj sie
Musashi Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Widze że dzisiaj szybko idziecie spać hmm, no wlasnie
kuredu Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Patryk zaproszonko Ci wysłałem :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Hejka wszystkim ! Nikuś dzięki za zaproszonko do NK ! A do Kuredu pytanko: czy Ty z Pawłem Poznań to rodzinka, bo też dostałam zaproszenie od Pawła i nazwiska jakby takie same... czesc Magie
Patrykbor Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Widze że dzisiaj szybko idziecie spać hmm, no wlasnie to my siedzimy [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 00:01_________________________________________________ Patryk zaproszonko Ci wysłałem :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Paweł to mój brat co się po latach odnalazł :gwizdanie:
Gość Maggie Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Dobry, dobry panie Moderatorze ! Złe wieści szybko się rozchodzą, więc łączę się z bólu z powodu straty ;(
kuredu Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Dobry, dobry panie Moderatorze ! Złe wieści szybko się rozchodzą, więc łączę się z bólu z powodu straty ;( łe On już prawie zapomnial a Ty mu przypominasz
Gość Maggie Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 A wiesz Kuredu, całkiem on do Ciebie nie podobny. No ale co brat to brat, może też mam brata a nie wiem
kuredu Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Bartek kozak gajer masz starannie był wyszukany :gwizdanie:
Gość Maggie Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Bo ja to przez brak dostępu do kompa mam taki spózniony zapłon, sorrki bardzo
Patrykbor Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Ja jak patrze na swoje zdjęcia ze ślubu to niewierze że taki fajny jestem
kuredu Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Bo ja to przez brak dostępu do kompa mam taki spózniony zapłon, sorrki bardzo trzeba drugi kupić komputer :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Ja jak patrze na swoje zdjęcia ze ślubu to niewierze że taki fajny jestem a jak staje na wage to szczypior byłem
Musashi Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Dobry, dobry panie Moderatorze ! Złe wieści szybko się rozchodzą, więc łączę się z bólu z powodu straty ;( zyc trzena dalej, to ylko rzecz....
kuredu Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Ja jak patrze na swoje zdjęcia ze ślubu to niewierze że taki fajny jestem ja ostatnio obejrzałem swój film z wesela i po 9 m-cach już mam polew a co bedzie za kilka lat
Musashi Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Ja jak patrze na swoje zdjęcia ze ślubu to niewierze że taki fajny jestem ja ostatnio obejrzałem swój film z wesela i po 9 m-cach już mam polew a co bedzie za kilka lat czyjego?
Rekomendowane odpowiedzi