nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 jak tam paniska coś nowego :gwizdanie: :gwizdanie: z nowosci to nowe piwo otworzylem czyli nic nowego :tongue4: juz nie mow ze taki monotonny jestem :tongue4: monotonny nie tylko smakosz piwa :polew: smakosz - degustator :gwizdanie: :gwizdanie:
Ataga Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Wszystkim Wentyl, płytkę dla Pati Wam wysłać, czy odbierzecie jak przyjedziecie ??
Adas Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 jak tam paniska coś nowego :gwizdanie: :gwizdanie: z nowosci to nowe piwo otworzylem czyli nic nowego :tongue4: juz nie mow ze taki monotonny jestem :tongue4: monotonny nie tylko smakosz piwa :polew: smakosz - degustator :gwizdanie: :gwizdanie: to cos jak Ja
wentyl Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 jak tam paniska coś nowego :gwizdanie: :gwizdanie: z nowosci to nowe piwo otworzylem czyli nic nowego :tongue4: juz nie mow ze taki monotonny jestem :tongue4: monotonny nie tylko smakosz piwa :polew: smakosz - degustator :gwizdanie: :gwizdanie: tylko piwa :mysli: :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Wszystkim Wentyl, płytkę dla Pati Wam wysłać, czy odbierzecie jak przyjedziecie ?? Pani podgladaczka w koncu cos napisala... :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 jak tam paniska coś nowego :gwizdanie: :gwizdanie: z nowosci to nowe piwo otworzylem czyli nic nowego :tongue4: juz nie mow ze taki monotonny jestem :tongue4: monotonny nie tylko smakosz piwa :polew: smakosz - degustator :gwizdanie: :gwizdanie: tylko piwa :mysli: :gwizdanie: :naughty:
Ataga Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Wszystkim Wentyl, płytkę dla Pati Wam wysłać, czy odbierzecie jak przyjedziecie ?? Pani podgladaczka w koncu cos napisala... :gwizdanie: stronkę mam cały czas włączoną, ale zaglądam tu to from time to time
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 kuredu :naughty: Kuredu tez sie dzisiaj pojawia i znika jak murzyn na pasach :naughty:
wentyl Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Wszystkim Wentyl, płytkę dla Pati Wam wysłać, czy odbierzecie jak przyjedziecie ?? dobra kobieto odbierzemy u was oki,dzięki serdeczne :hi:
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Wszystkim Wentyl, płytkę dla Pati Wam wysłać, czy odbierzecie jak przyjedziecie ?? Pani podgladaczka w koncu cos napisala... :gwizdanie: stronkę mam cały czas włączoną, ale zaglądam tu to from time to time understand
Ataga Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 kuredu :naughty: Kuredu tez sie dzisiaj pojawia i znika jak murzyn na pasach :naughty: :hahaha: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 22:14_________________________________________________ Wszystkim Wentyl, płytkę dla Pati Wam wysłać, czy odbierzecie jak przyjedziecie ?? dobra kobieto odbierzemy u was oki,dzięki serdeczne :hi: no problem
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 jestem, nie ma mnie, jestem no wlasnie kurde... sie zdecyduj bo sie polapac nie idzie :gwizdanie:
Madas Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ja też jestem i nie ma mnie od czasu do czasu będąc gdzie indziej :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ja też jestem i nie ma mnie od czasu do czasu będąc gdzie indziej :gwizdanie: Ty to w ogole jestes zawsze i wszedzie... :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 22:23_________________________________________________nawet jak Cie nie ma
wentyl Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 jestem, nie ma mnie, jestem cześć cwaniak co tam :gwizdanie: :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 jestem, nie ma mnie, jestem cześć cwaniak co tam :gwizdanie: :gwizdanie: kiepawo ;(
wentyl Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 jestem, nie ma mnie, jestem cześć cwaniak co tam :gwizdanie: :gwizdanie: kiepawo ;( dlaczego cuś sie staneło :mysli:
Rekomendowane odpowiedzi