nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 i znowu tu cisza jakas... chyba musi sie pogoda zepsuc zeby wiecej sie dzialo na forum :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 są też plusy - jak sie wejdzie po pół dnia niebycia na forum to tylko 3 posty do przeczytania zamiast 20 stron
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 są też plusy - jak sie wejdzie po pół dnia niebycia na forum to tylko 3 posty do przeczytania zamiast 20 stron tylko pytanie czy to plus czy minus
Madas Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 SIEMANKO ja po pracy sobie kawkę sączę
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 SIEMANKO ja po pracy sobie kawkę sączę ja zaraz bede po pracy saczyl zimne piwko... :gwizdanie: dzisiaj zwalam Niunie na glebe i wrzucam alu bo juz na leb dostaje jak patrze na te chude zimowki
Madas Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 to ty jeszcze na zimówkach śmigasz jak najszybciej proszę zdjąć te gówna
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 to ty jeszcze na zimówkach śmigasz jak najszybciej proszę zdjąć te gówna yes sir :gwizdanie:
Madas Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 będziesz lans zaiwaniał ...zobaczysz jak się dupeczki będą oglądały
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 będziesz lans zaiwaniał ...zobaczysz jak się dupeczki będą oglądały wiem wiem, pamietam zeszle wakacje :naughty: juz sie nie moge doczekac tej chwili :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 będziesz lans zaiwaniał ...zobaczysz jak się dupeczki będą oglądały wiem wiem, pamietam zeszle wakacje :naughty: juz sie nie moge doczekac tej chwili :gwizdanie: :gwizdanie: dokładnie ...szkoda że avanta nie masz więcej dupeczek pomiściłbyś
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 będziesz lans zaiwaniał ...zobaczysz jak się dupeczki będą oglądały wiem wiem, pamietam zeszle wakacje :naughty: juz sie nie moge doczekac tej chwili :gwizdanie: :gwizdanie: dokładnie ...szkoda że avanta nie masz więcej dupeczek pomiściłbyś ja tam wole limo :gwizdanie: wystarczajaca ilosc i tak sie zmiesci... :naughty:
Madas Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 powaga wolisz limo ok to na spocie Ci pierdyknę pod oko i limo gotowe
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 powaga wolisz limo ok to na spocie Ci pierdyknę pod oko i limo gotowe limo w sensie limuzyne :gwizdanie:
Madas Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 powaga wolisz limo ok to na spocie Ci pierdyknę pod oko i limo gotowe limo w sensie limuzyne :gwizdanie: limo w sensie limuzyne już masz to teraz dostaniesz jeszcze limo w sensie pod oko :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 powaga wolisz limo ok to na spocie Ci pierdyknę pod oko i limo gotowe limo w sensie limuzyne :gwizdanie: limo w sensie limuzyne już masz to teraz dostaniesz jeszcze limo w sensie pod oko :gwizdanie: to bede zmuszony i moze w koncu sobie okulary przeciwsloneczne kupie... w zeszlym roku cale wakacje gadalem ze musze kupic i suma sumarum nie kupilem BTW nie ma ktos dojsc do dobrych okularow przeciwslonecznych z polaryzacja? [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 15:50_________________________________________________ siema albo sie nie ma
Rekomendowane odpowiedzi