Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siem , pogoda coś się piertoli :confused4:

co Ty gadasz u nas słonko wyszło :)

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Będzie lało + burza, ja zasypiam :(

to sabie porządną kawę walnij :decayed:

Opublikowano

a u nas nie wyszlo :cool1:
Opublikowano

a u nas nie wyszlo :cool1:

może jeszcze wyjdzie :cool1:

Opublikowano

o poeci się pojawili ... ale słoneczko daje co :naughty:

Opublikowano

Cześć Madasku, masz coś dla mnie??

[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 16:37_________________________________________________Cześć Madasku, masz może coś dla mnie??

Opublikowano

[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 16:37_________________________________________________Cześć Madasku, masz może coś dla mnie??

cześć Agacia :hi:

nie wiem czy Loreal mi przyszedł bo w tym tygodniu byłem tylko jeden dzień w pracy ... biegałem za sprawami forumowymi ....

Opublikowano

cześć Agacia :hi:

nie wiem czy Loreal mi przyszedł bo w tym tygodniu byłem tylko jeden dzień w pracy ... biegałem za sprawami forumowymi ....

ok, nie mam problemu. Pytam, bo niedziela nam nie pasi na spot - Pepinek pracuje, a ja też mam coś do porobienia

Opublikowano

ok więc w poniedziałek będę na magazynie więc wezmę do domu w razie co .....[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 16:47_________________________________________________ale co Pepinek w niedziele pracuje i nie będziecie na spocie ?

Opublikowano

ok więc w poniedziałek będę na magazynie więc wezmę do domu w razie co .....[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 16:47_________________________________________________ale co Pepinek w niedziele pracuje i nie będziecie na spocie ?

coś tam tłumaczył, że Makaroniarzom prąd wyłączają i musi coś tam zrobić ... ??

Za 2 tygodnie też nas nie będzie bo Marysia ma komunię, więc pewnie Karol jakoś się z Tobą umówi na odbiór

Opublikowano

coś tam tłumaczył, że Makaroniarzom prąd wyłączają i musi coś tam zrobić ... ??

Maintenance Power down ... trza serwery podnieść i sprawdzić ... no i zderzak mam teraz brzydki trochę się zmaślił na dole :)

czujnik poziomowania tylny mi piszczy bydlak co chwila :D wstyd na spot wpadać ;)

Opublikowano

umieszczasz [ img] http:// [/img ] w srodku wpisujac adres zdjecia...

bez tych dodatkowych spacji... :wink4:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 18:36_________________________________________________albo kozystasz z dobrze Ci juz znanego fotosika czy imageshack i wklejasz kod... :gwizdanie:

Opublikowano

No to pospałem 1,5 g i jakoś odżyłem :)

Pepin siknij na dźwigienkę czujnika WD40 ew. teflonem i nie będzie piszczał :) a może to nie to ????

Opublikowano

No to pospałem 1,5 g i jakoś odżyłem :)

Pepin siknij na dźwigienkę czujnika WD40 ew. teflonem i nie będzie piszczał :) a może to nie to ????

dzięki .. jutro obsikam to czym sie da i zobaczymy :D

ale mi piszczy na desce nie na zewnątrz :D i mryga do mnie lampka że mam wireless sensor ;)

Opublikowano

Byle nie "złotym deszczem" bo się rozszczelni jak mój przedni :) i -400 PLN w portfelu.

Opublikowano

Byle nie "złotym deszczem"

:polew: :polew: :polew: